Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Линк към нещо интересно - има все пак връзка с хобито ни!
IvanC:
--- Цитат на: Ivo Nedkov link=topic=512.msg125464#msg125464 date=1729835415 ---Днес попаднах на тези 2 клипа, които не съм виждал преди:
https://www.youtube.com/watch?v=XNULMgqiVoU
https://www.youtube.com/watch?v=wIlW1ctwOWs
Това наистина ли са Царски вагони и ако е така защо са изоставени там?
Ако някой знае повече, може да сподели.
--- Край на цитат ---
Информацията за двата вагона май е разменена. "Първият", изцяло червен вагон е строен в края на 30-те - началото на 40-те години на 20 век - изцяло метален кош.
"Вторият" вагон с бялата окраска на прозорците е строен преди Първата световна война - дървен кош, облечен с метални листи върху стоманена рама. Цитираната 1908 година на производство на "първия" вагон отговаря на конструкцията на "втория".
Иван
Ivo Nedkov:
--- Цитат на: IvanC link=topic=512.msg125466#msg125466 date=1729863258 ---Информацията за двата вагона май е разменена. "Първият", изцяло червен вагон е строен в края на 30-те - началото на 40-те години на 20 век - изцяло метален кош.
"Вторият" вагон с бялата окраска на прозорците е строен преди Първата световна война - дървен кош, облечен с метални листи върху стоманена рама. Цитираната 1908 година на производство на "първия" вагон отговаря на конструкцията на "втория".
Иван
--- Край на цитат ---
Аз затова повдигнах темата, защото тук има хора хора, които имат повече познания и информация.
Към второто видео има повече информация за вагоните...
На мен ми направи впечатление, че има направени железни стълби с перила към всеки вагон.
Тоест не са захвърлени там, а са оставени преди години.
Дали са ценни и трябва да се реставрират?
IvanC:
--- Цитат на: Ivo Nedkov link=topic=512.msg125474#msg125474 date=1730043409 ---. . .
На мен ми направи впечатление, че има направени железни стълби с перила към всеки вагон.
. . .
--- Край на цитат ---
Това е обяснено в клиповете - било е малка почивна станция, затова са масивните стълби, мивки, бани и кухни. Да е като луксозно бунгало. Отвън са огнището, беседките, чешмата.
Дали са ценни? Може би са били някога и особено по-стария вагон.
Дали трябва да се реставрират? Реставрирането не се състои само с възстановяване на обекта на реставрация в добър и (може би) оригинален вид. След възстановяването, обектът трябва да се съхранява в подходящи условия и да се поддържа постоянно. Иначе времето и средствата за възстановяването отиват на вятъра. Пример с поглед в бъдещето - възстановеният трамвай пред Халите - на открито под слънце, пек, студ, дъжд, сняг, лед. Колко ли ще изкара в този си вид...
Иван
pach:
Да, но единият вагон е от служебна композиция.
Но е преустройван и реконструиран поне един път.
Може би е включван в царски композиции, но е малко вероятно! Просто е бил сравнително луксозен и за това му е излезнало име на "царски" вагон. ;)
А от оригиналниятц интериор не е останало нищо.
Вагона е закупен като част от заварените у нас по време на ВСВ и на територията на бивша Югославия през 1942 г. и е бил част от наличните в "Големите европейски експреси - Вагон Ли Кук". От закупените, спалните вагони по стандарта на тази фирма, пет са заделени за реконструкция и ремонт в "Главна жп работилница София" (бъдещ жп завод Г.Димитров) и "Вагонна фабрика Дряново".
Въпросният вагон, бивш WL4 с номер 3142, става Smf4 с номер 106 от Б.Д.Ж. Той е бил преустроен в София, защото конструкцията се оказва много остаряла. Построен е изцяло наново като кош, вътрешно разпределение и обзавеждане.
След дълга служба в служебни влакове, пред 1974г. е предаден на "Фериботен комплекс Варна-Иличовск" при строежа му. След пускането в експлоатация на комплекса, е върнат в ЖП управление Варна и заедно с един вагон ресторант (за него нямам инфо кое/как/кой) е станциониран край спирка Арковна, като почивна станция.
От оригиналният вагон са запазени рамата и талигите тип "Pullman", с междуосие 2500 ММ и т.н. "лебедова шия".
Като имам време ще изгледам внимателно трите клипа (намерих още един от акаунта в тубата "netschumen") за още инфо. Може и да намеря някакви "сламки" и за неговият произход и живот до края.
:hi:
dred77:
--- Цитат на: pach link=topic=512.msg125480#msg125480 date=1730309027 ---Да, но единият вагон е от служебна композиция.
Но е преустройван и реконструиран поне един път.
Може би е включван в царски композиции, но е малко вероятно! Просто е бил сравнително луксозен и за това му е излезнало име на "царски" вагон. ;)
А от оригиналниятц интериор не е останало нищо.
--- Край на цитат ---
Привет!
Не знам колко са "царски" тези вагони.
Има един в който ми премина част от детството. Тогава беше "офис" на възстановителен влак Стара Загора.
Спомням си 2 купета с легло, с бюра, инкрустирани с дърворезба, и едно голямо помещение, в което постоянно се чуваше тракането на пулове и зарчета за табла :). Насреща имаше един "електрон 714д"-не от царско :).
По онова време, на никой не му идваше да снима вагона, но един колега на Баща ми -Николай Гичев /бащата спомена, че много обича историята/, се пребори да се премести, и уж да се реставрира, нооо какво се е случило след това:
от тук:Реставрират царски вагон на 104 години
Честно казано не зная, дано наистина се реставрира!
Още малко по темата : Вагон от личния влак на цар Фердинанд гние на гара Стара Загора
"Вагонът от царския влак има спално помещение, кабинет и обширен салон, в който най-вероятно са заседавали висшите военни от тогавашната българска армия." Честно казано, много го мразех това спално пом. То кое дете иска да спи на обяд?
И малко снимки, не си спомням от къде ги пазя:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия