Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Коя е тази машина?
Nenchev:
Марто, благодаря.
Съгласен съм с Dispather-a - второто изречение беше абсолютно излишно.
Сaprycorn:
Поздравления! Но защо ми се струва, че прозорецът на първата врата зад кабината е твърде малък? Доколкото виждам по снимки, този прозорец е голям колкото прозорците на двойната врата.
pavlinbg:
Поздравления за добрата работа! :hi:
Възхищавам се на лекотата, с която работиш и разнообразието на коруби и задвижвания, които си изпринтирал и сглобил, и по-специално на ЕМВ 32-ра серия, която изглежда страхотно.
Успех в бъдещите начинания!
МАШИНИСТ:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=5127.msg112872#msg112872 date=1538072477 ---Поздравления! Но защо ми се струва, че прозорецът на първата врата зад кабината е твърде малък? Доколкото виждам по снимки, този прозорец е голям колкото прозорците на двойната врата.
--- Край на цитат ---
Е , все пак човека е написал версия 0.1 - тоест проба , което не изключва грешка.
Ще се огледа , сравни с оригинала и после корекция.
Никой модел от първия път не става.
А пък като гледаш производството на масовите фирми през известно време има доработки , детайлизация , че даже и разлика във цветовете при боядисване на различни времепроизводства.
Иначе , колегата ще сбъдне много мечти на други колеги тук.
ОТЛИЧНО г-н НЕНЧЕВ ! :hi: :hi: :hi:
Nenchev:
Може би е малко рано, ама сън не ме лови, докато не се изфукам:
https://youtu.be/b2Hanz5B8Zg
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия