Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Коя е тази машина?
svetljjjo:
А що идват от Италия аз все си мислех че ти си ги печатиш
това напечатано ли е или ?!?
Nenchev:
Това е правено от прахообразно вещество Полиамид 12 или по-известно с търговско наименование Найлон. Изработва се на машина с мулти джет или поли джет - в случая с HP Multi Jet Fusion 3D 4200. Една такава машина струва около 200 000 евраци и аз нямам такава (все още) :haha:
Krasi Tankista:
Не ти и трябва ;D. Направо ме засърбяха ръцете да боядисам една. bg&flag bg&flag bg&flag bg&flag bg&flag
svetljjjo:
Е в такъв случай ти пожелавам дядо коледа да ти донесе две такива а може и по добри ;D
Мисълтами е това заслужавали си колко струва една такава заготовка и транспорт от италия и последващи
трудоемки действия по окомплектоването .
Това ще си оправдае ли цената или се действа от патриотични подбуди "Само БДЖ" - "Само Локо София" ... :)
Krasi Tankista:
--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5127.msg114396#msg114396 date=1549046774 ---Е в такъв случай ти пожелавам дядо коледа да ти донесе две такива а може и по добри ;D
Мисълтами е това заслужавали си колко струва една такава заготовка и транспорт от италия и последващи
трудоемки действия по окомплектоването .
Това ще си оправдае ли цената или се действа от патриотични подбуди "Само БДЖ" - "Само Локо София" ... :)
--- Край на цитат ---
На Дядо Коледа аз никога не съм разчитал. На него да си се уповават американците. Що се отнася до това дали си заслужава, заслужава ли си въобще да се живее? :fie:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия