Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

месинг или бакелит - изберете сами

<< < (5/14) > >>

Krasi Tankista:
Борисе, именно за това започнах тази тема. :good:

Krasi Tankista:
Борисе, именно за това започнах тази тема. За да има място във форума, кьдето тези занимаващи се със създаването на месингови модели да могат да ни запознават с това, което правят. Разбира се, че няма нищо лошо да се показват и комплекти за сглобяване от високия клас. Например Вейнерт или Вестмодел. Аз лично мисля да покажа модели, върху които работя в момента. Мислех това да е част от представянето ми, за което настояваха някои колеги от форума. И тъй като непрекъснато става дума за мащаби - моят е 1:35. Всички, които ми поръчват модели обаче ги поръчват в мащабите, които събират Н0, TT и N. Моето хоби са танковете и военните машини, но моделите, които изработвам за жп.колегите ме забавляват защото въобще не са прости.
Опитвам се да ги правя с най - добрите технологии, до които имам достъп и също така максимално наситени с детайли, разбира се колкото позволява конкретният мащаб.

Krasi Tankista:
Борисе, каня те най - учтиво да ни запознаеш с твоите месингови постижения. :ok:

totomoto:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5135.msg112824#msg112824 date=1537959378 ---Борисе, каня те най - учтиво да ни запознаеш с твоите месингови постижения. :ok:

--- Край на цитат ---

Присъединявам се !!!!!

Boris 2-12-4:
Благодаря за поканата. Краси, писах Ти на лична.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия