Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
БДЖ серия 18
stefanoff:
Свърши за някой отпускарския, за други работния, за трети тежкия във всяко отношение летен сезон и аз пак се върнах към обичйния творчески хоби режим. Разгрявайки леко , все пак не може ударно с главата напред , връткайки модела на мотрисата серия 82 по макета се замислих защо да не се върна към стара идея и да се пробвам да спретнем и серия 18. Бягам от мащаба си, но за Слав са си неговите води. Чертежи , снимки и размери на обекта за моделиране в Пловдив от място бяха направени и осигурени от обичайните заподозрени още в началото на лятото, само втасваха в архивата.
Разсъждавах и коментирах с колеги с коя технология налична на пазара ще се постигнат най добри резулати както за детайлност и реализъм така и за финишинг.
На първо място в списъка беше месинга, но това е малко висш пилотаж за мен и самата форма и конструкция на модела е малко елементарна и не знам дали си заслужава месинга . Отделни елементи ецвани за подобряване на крайната визия – да, но всичко да е метално за в момента не смятам.
Вариант две: 3д принт , на пазара вече има варианти по темата но тези които вършат работа са или много скъпи като принт. Наличния ни на Слав DLP принтер дава задоволително качество, но е ограничен в размерите на детайла и трябва или да се печата на елементи , което не ме радва. Варианта да се принтва на FDМ принтер, нещо не ме кефи , там трябва много шкурене за да се стигне някакво приличино ниво, или да се олива с кит, което пък води до липса на детайлност и тотално обезсмисляне. Мислех си за принтван „черен” корпус на FDP принтер няма значение за слоеевете , така или иначе няма да се виждат, на който да сложа всичко като налепки, визирам стени и елементи, но става двойна и безсмислена работа.
Вариант три: Вече проигран и доказал се във времето, модел от листов материал 1 мм и допълнителни принтвани детайли където дескриптивната геометрия не позволява направата на елемента и ец за финишинг. Формата на серия 18 го позволява и смятам че за в момента е най доброто решение за мен
Избора на технология доведе до логичния избор за начин за моделиране на 3д модела на моторния вагон. Проблем номер едно при проектирането – кое е вярното и до колко е вярно за определен момент. Чертежите на повечето подвижен състав са правени във аналоговите времена и на ръка , и колкото да са хубави има доста неясноти и неточности , които се откриват в процеса на работа, изключваме вероятноста да са се поразтегнали или свили в някое направление при съхранението. Дебелината на линиите при мащабиране оказват също голямо влияние.Аз избирам смесен вариант, размери от място, чертежи само като някаква база и основно снимки направени по подходящ начин.
На базата на 3 изгледа започнах моделирането на модела, самата идея че ще е от листов материал ме улесни в моделирането. Наличните чертежи са с нанесени размери , което ми помага много , не вярвам повече на размера от колкото на нарисуваното.
Повечето неща са моделирани на база реалните размери, не на чертежите.
За в момента се чудя за кабината, дали да е от листов материал или да ми я принтне Слав на принтера.
Уикенда продължавам с моделинга, правя разгъвки и тествам. Поздрави
Nenchev:
Доброто старо RHino3D :)))
Поздравления за модела.
Nenchev:
Извинявам се за втория пост, но не ми дава да редактирам, а забравих да питам - шаси и задвижване правите ли му или ще е от донор?
МАШИНИСТ:
Какъв ще бъде листовия материал 1 мм. , който очевидно изключва метал ?
stefanoff:
За съжаление, някои "уважавани" съфорумци, които няма да чуят потвърждение на заучената си мантра относносно нашите материали за моделиране визирам "картон" , модела ще е както винаги до сега от PVC 1mm за страниците,PVC 8/10мм за оформяне на покрива , и кополиестер 1,5мм за стъклата + малко 3д принт където се налага или ме мързи да стържа. PVC - то което използваме е UV стабилизирано и освободено от всякакви вътрешни напрежения, което изключва промяна на формата или разлагане във времето, все пак се използва за реклами и принтове които са подложени на атмосферни влияния. Реже се и се гравира отлично, така че всички фуги и гравирани елементи ще са си там.Пък и технологията си е изпитана във времето, всичките ни модели са правени по нея и докато не намеря нещо друго, което да я стигне като детайлност, качество за боядисване и като лекота за работа не смятам да я сменям.За съжаление се оказа че съм нарязал всичките материали и ще чакам началото на другата седмица да почна тестовата бройка.
Моля спазвайте добрия тон! Началото на поста ви е провокативно и неуместно. Дори и да имате някаква лична задявка с някой от форума, тук не е мястото да я показвате/изразявате.
Dispatcher
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия