ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Календар на събитията
Международна модулна среща "10 години КЖМБ"- София 2019
emilchaushev:
Шофьор се намери.
Напомням на всички желаещи за трамвайната разходка и участието в банкета... моля, не чакайте последния момент, защото Марио е със слабо сърце. Помогнете ни малко и ни облекчете в организацията, като се запишете навреме.
mgirginov:
Припомням, че столът на ВТУ няма да предлага свободна консумация на храна. Заради почивните дни, персоналът иска да си направят сметка кои и колко от тях ще обезпечат банкета. За това изискват да им бъде подадена бройката на участниците навреме и да им се плати. Остават 5 дни до крайния срок.
optron:
Привет!
Аз съм шофьор с С-категория, ама съм от Бургас. Имам валидно психо и компетентност. Нямам карта за тахограф, ако е цифров ...
ПП: Много ситно сте написали, че вече сте си намерили ... :D
optron:
Както и да е, смятам да дойда като посетител на срещата. Има ли варианти за нощувка наоколо?
ivo:
Макети на влакове от 80-те години на изложение за жп моделизъм в София
Автор: Валерия Николова
За десета поредна година Сдружение "Клуб железопътен моделизъм - България" организира международно изложение във Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков". На тазгодишното изложение ще бъде пресъздаден подвижния състав на Българските държавни железници от 80-те години ...
Цялата статия: >>> http://bnr.bg/horizont/post/101117896/maketi-na-vlakove-ot-80-te-godini-shte-badat-predstaveni-na-izlojenie-v-sofia?fbclid=IwAR1_2rfTxlzalYp1noLBglsRV1ifIkP2J55-AFr1vscgegb78SCQDws1BrE
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия