Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Бдж серия 06 - версия поредна

<< < (12/17) > >>

vankata86:

--- Цитат на: vankata86 link=topic=5174.msg114328#msg114328 date=1548694748 ---Има време за отварящите фарове,те ще са на следващия локомотив.

--- Край на цитат ---

pach:
Джопе, Съвсем наскоро ровейки се в архивите, попаднах на елементарно
решение взето и прилагано дълги години спрямо машинистите
"Когато пАрата караше влаковете"!
Всеки преразход на въглища се е удържал от заплатите им.
Но пък всяка икономия, се е начислявала към заплатите им
по същите тарифи!!!
Просто, лесно и дълги години единствено успешно решение!!!
Нооо, това е било в началото на миналия век, когато 
само за железниците годишно сме внасяли 0.5 млрд тона
качествени английски въглища!

И това е реализъм!!!
 Прощавай Ванка, но не се сдържах. :blush2:

Модела ти ( поредния) както всички се уверихме е станал много гот!!!

:hi: :clapping: &bgflag  :ok: :im_so_happy:

vankata86:
Благодаря PACH,осъзнавам,че модела може да не е точно копие на оригинала ,но се доближава максимално до него.Доста труд и нерви са повярвай.Който не е правил модели той не знае за какво говоря.Много е лесно отстрани това не било така онова не било така.Не казвам че модела ми е по по най,целта на занаятието е съвсем друга.Както и да е.Ще очаквам снимки на някой колега от форума да се похвали с негов шестак(правен собственоръчно).Тогава можем да седнем и да обсъдим кое защо как и за какво.Поздрави на всички,и очаквайте скоро новата версия с изброените по горе екстри.Само БДЖ! &bgflag &bgflag &bgflag

KRAKOMOBILA:
Мда предположих, че трябва да запазя мнението за себе си. За напред така ще постъпвам. Извинете ме.

vankata86:
Красене, не визирам теб в поста си. Ти писа мнение, аз също, няма нищо лошо, няма нападки и прочие. Мир да има и повече модели.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия