Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на Vlado

(1/8) > >>

Vlado:
И аз "барабар Петко с мъжете" да се изфръцкам с броящите се на едната ми ръка модели. Като за начало новосформирания ми БГ сет, за който повечето от вас знаят:

Малко, но от сърце!
:)
Друг мой красавец е парният локомотив BR 50007 на "Роко" (б.а. вече бг локомотив 14.41).

Хубавец и още как. Чака горкият да го преправя в 14.41 наша серия, ама кога ще стане при тея мои темпове на работа...

gts.best:
Браво Колега,
новото си е ново. Честито и продължавай да си умножаваш колекцията само с хубави и мечтани модели.
Поздрави.

br185:
  Сетът е страхотен. Обаче ми се вижда непълен. Нещо му липсва каточели. Ами дааа! Локомотив! Една хубава и лъсната седмица! От все сърце ти пожелавам да ни покажеш и такава снимка в най скоро време.

XRISTO:
Ауууу!50-цата ти е върхът! И аз си мечтая за такава!Изпитвам благородна завист!  ::)

Adrian:

--- Цитат на: br185 link=topic=518.msg5406#msg5406 date=1211044515 ---  Сетът е страхотен. Обаче ми се вижда непълен. Нещо му липсва каточели. Ами дааа! Локомотив! Една хубава и лъсната седмица! От все сърце ти пожелавам да ни покажеш и такава снимка в най скоро време.

--- Край на цитат ---

ii, почерни ги тия смешни стъпала на пощата бре :)
 нема такива БЕЛИ стъпала :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия