Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проблем с локомотив
petkov_:
Да да, това, което имах предвид под "...почиствам повърхностите със спирт..." имах предвид само тоководещите част, за самата пластмаса не съм си и помислял да я минавам със спирт. Честно казано самото трасе не съм го чистил, защото другия локомотив (големия) си върви наистина много плавно и прилично и не съм си помислял, за проблем със самото трасе, но ще го мина и него със спирт...Благодаря сърдечно отново на всички отзовали се! Надявам се в бъдеще, когато започна да правя макет, да мога да разчитам отново на Вашата помощ.
mitko0888:
Трасето може да го тръкнеш един път с пръст за да видиш колко е чисто...
emilchaushev:
--- Цитат на: petkov_ link=topic=5180.msg114195#msg114195 date=1547987266 ---Да да, това, което имах предвид под "...почиствам повърхностите със спирт..." имах предвид само тоководещите част, за самата пластмаса не съм си и помислял да я минавам със спирт. Честно казано самото трасе не съм го чистил, защото другия локомотив (големия) си върви наистина много плавно и прилично и не съм си помислял, за проблем със самото трасе, но ще го мина и него със спирт...Благодаря сърдечно отново на всички отзовали се! Надявам се в бъдеще, когато започна да правя макет, да мога да разчитам отново на Вашата помощ.
--- Край на цитат ---
Щом големия локомотов върви добре, се предполага, че той взима с повече оси захранване, а малкия има по- малък шанс за това.
Парцалче и спирт и релсите щом светнат всичко си идва на място..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия