Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на Voodoo™ ( Борислав М. Борисов )
Adrian:
--- Цитат на: Voodoo link=topic=520.msg14248#msg14248 date=1228460743 ---Мерси мерси... много му се раздвам. А стария МАРКЛИН ми е подарък и наистина ще седи в глух коловоз, ама още се чудя дали да не е в депото.
--- Край на цитат ---
може , може - нашари го с 'графити' ; да има и циганин , как заварява обшивка , а зад него BR118 s 9mm - ов в ръката - цевта опряна в тила на мангала !
XRISTO:
Циганин да заварява?!Та те са по рязането! ::)
Adrian:
точно за това е пистолетът ...
Der Hetzer:
Е да де, но мене Noch, Preiser или Auhagen не ме произвеждат - трудно е да се изкопира подобно съвършенство дори и в 1:87 ::) Евентуално може би някой ден в музея на Мадам Тюсо може и да бъда възпроизведен........ 8)
А относно електровоза - взимаш една обикновена клечка от български кибрит - Костенец, изгаряш я до половината и тази черната част (изгорялата) я поставяш внимателно върху покрива на електровоза (над него трябва да има опъната контактна мрежа). "Що е то?" - ще запитате може би... ами това е пракалилия с посещение на солариум махараджа-"заварчик", който в следствие на евулюционно-генетичното си слабоумие и техническа некомпетентност се е покатерил на покрива за да краде медна жица ;D
Voodoo:
Новите ми придобивки... Благодаря на Йонко Пенчев за невероятния подарък.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия