ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

Nenchev

<< < (4/5) > >>

Nenchev:
Твърдо нйе!!!

Никого не познавам и нищо не разбирам - просто правя модели за кеф и никого не ангажирам с тях, освен от време на време да се изфукам....

За съжаление това не е вярно, господин Nenchev! Следя всеки пост и смятам, че твърде често си позволявате уж случайно да пускате провокативни мнения. Всичко виждам, господин Nenchev, всичко!

Dispatcher:
Искам да помоля да не се отговаря на поста на Nenchev, като същият официално предупреждавам, че ще сложа под модерация при следващ такъв пост, а също и неговите адвокати, в случай че решат услужливо да го защитават!

Nenchev:
Може ли само да вметна, че няма как да нямам набито око - едното го извадиха, докато играехме на индианци през 1986....

Nenchev:

--- Цитат на: Dispatcher link=topic=5213.msg115045#msg115045 date=1552157322 ---Искам да помоля да не се отговаря на поста на Nenchev, като същият официално предупреждавам, че ще сложа под модерация при следващ такъв пост, а също и неговите адвокати, в случай че решат услужливо да го защитават!

--- Край на цитат ---
Господин Модератор,

Уважавам работата, която вършите и смятам, че задачата, която вършите съвсем не е лека.  Изчетох правилата на форума - стремя се да ги спазвам.  Не открих критерии за не приемливи писания.  Наистина, пиша провокативно, но това е с цел не да засегна някого, персонално, ами по-скоро да накарам хората да се замислят.  Ако напиша нещо грозно и някой се припознае в него, аз ли съм виновен?

Цинизъм - това означава да наричаш нещата с истинските им имена - независимо колко грозни са.  Да, циник съм...ако заради това заслужавам - поставете ме под модерация!

Dispatcher:
Вие най-вече създавате мелодрами, Nenchev, и с риск да ви обидя, но смятам, че се държите като малко дете, което не го хвалят постоянно и което смята, че не му се обръща достатъчно внимание.
И пак с риск, но да потъпча правилата, които постоянно цитирам, но и съблюдавам, ще ви поставя под модерация, за да ви покажа, че категорично не приемам такова поведение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия