Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Модели на български вагони - проектиране и производство

<< < (12/14) > >>

Krasi Tankista:
Ако вторият том на Стефчо е като първия, няма да е много годен за отправна точка. Чест му прави, че има желание и хъс, но първата книга е твърде несистематична и има само няколко чертежа, които при това не могат да се ползват. Съвсем не е ясно, дали въобще ще има втори том. За да се направи модел е нужна информация по - скоро, като от книгите на Деянови, но това е обяснимо - Стефан Деянов знае какво трябва. Най  добрият начин е сканирането на обекта, но това би оскъпило твърде много крайния резултат, а както вече се разбра той трябва да е евтин. Освен това не е ясно, дали ще можем да изловим някъде по ж.п. мрежата подходящия вагон. Това означава отново протакане, неяснота и в крайна сметка липса на модел. По принцип са достатъчни и няколко снимки от различни гледни точки, но без някои основни размери няма да стане. Например разстояние между прозорците, техните размери и т.н. Обикновенно липсват снимки на железопътен състав строго отпред и строго отстрани, което също е огромен проблем. Фотосите в три четвърти носят най - малко годна информация. Освен това изображенията трябва да са големи, но това обикновенно не е така. Има и много други неща, но да спрем до тук.

pach:
Проблема със снимките се решава със съвременни
модерни телефони. Имам предвид частта с изкривяването
на образа. То вече "рибешко око" няма...вече се продават
и има четириобективни смартфони, но дали могат да
 обхванат обекта (24 метров вагон) по дължина без
 изкривявания трябва да се провери.

Колкото до размерите за "Андроид" има поне пет приложения
които свалят размерите по снимката заредена в тях.
Точност до сантиметър -  проверил съм и работи. За милиметри
сега се сещам, та не съм проверявал ( при макро снимките е в мм) за големите снимки става ли.
Ползвам го редовно за сгради от натура.
Много удобно е практично, при това ни решава основен проблем.

Оставя само да се "преследва" съответния вагон,
за да се направят снимките и опишат с думи детайлите
 в помощ на конструктора!
 &bgflag

Nenchev:
Зависи и какво ниво на точност се търси.  Ако ще се прави модел тип "панаирджийска играчка" - снимките са достатъчни.  Но ако се гони отклонение до няколко стотни от милиметъра - без точни чертежи си е цяла магия. 

Има определени допуски при чертежа, после при изработката на частите, после при сглобяването.  Ако се тръгне с не съвсем точни размери грешката се натрупва и крайния резултат става играчка, а не колекционерски.

zazo:
Една версия на втора класа, би била напълно достатъчна за начало.
Ще реши създаване на композиция за всички, които сме се набалбукали с по няколко от вагоните от Балкансет-а.
Ще се види какво е търсенето и потенциала на цялата работа.

Аз лично не бих имал някакви крайни претенции, например към оборудването на рамата, защото в това отношение и повечето фабрични вагони, които имаме са си с компромиси в това отношение.

Мисля, че мога да събера и компилирам всичко необходимо за такъв модел. Ще отнеме малко време, но ще го публикувам тук.

pavel75:

--- Цитат на: zazo link=topic=5214.msg115244#msg115244 date=1553154331 ---.....

Мисля, че мога да събера и компилирам всичко необходимо за такъв модел. Ще отнеме малко време, но ще го публикувам тук.

--- Край на цитат ---

Зазо,

ето една твоя статия:

http://www.railwaypassion.com/?cid=10&NewsId=94

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия