Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

Ревю на хопер-дозатори в 1/87 на фирма „Albert modell“ - първи впечатления!

<< < (5/22) > >>

Nenchev:
С риск да прозвуча като черна станция, нека все пак се придържаме към темата на Мистър Пач за хоперите.  Хубаво ще е да се направи отделна тема за 06 в разцветка на БДЖ, CSD, РЖД или тайванските железници...

Krasi Tankista:

--- Цитат на: toniemi link=topic=5264.msg116476#msg116476 date=1567954352 ---Това Тилиг ли е или Алберт модел?

--- Край на цитат ---

То е едно и също, в матрицата няма разлика.

Krasi Tankista:

--- Цитат на: Nenchev link=topic=5264.msg116477#msg116477 date=1567955232 ---С риск да прозвуча като черна станция, нека все пак се придържаме към темата на Мистър Пач за хоперите.  Хубаво ще е да се направи отделна тема за 06 в разцветка на БДЖ, CSD, РЖД или тайванските железници...

--- Край на цитат ---

Въобще не мисля да отварям нова тема за какъвто и да е пластмасов модел, особенно на Тилиг. Просто Адри спомена за някакви възможности и аз в твой стил не се сдържах. Плюс това не става въпрос за разцветки, а за малоумно проектиран модел. Не гледай само картинките, моля.
 ;D

vankata86:
Стана въпрос по горе за стъпалата на хоперите ,на модела са водоравни,а на снимките на реалните вагони обърнати,но вижте на каква снимка попаднах и като я видях разбрах ,че моделчетата са си точни!

Mironista:
Браво Ванка, хоперите са супер, мен лично супер много ме кефят и както се казва в БГ цената е просто супер да не кажа повече от супер. Сега чакам коментари че само цената била важна и не знам си какво. АМИ ВАЖНА Е!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия