Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model
Ревю на хопер-дозатори в 1/87 на фирма „Albert modell“ - първи впечатления!
dred77:
Вероятно много от вас са виждали този PDF: https://www.rail-infra.bg/upload/291/Instrukciya%20i%20prolojeniya.pdf.
Има схеми на Полските и Руските дозатори, кажи речи най-отдолу са описани надписите, по вагоните - шрифт, размер, и т.н. :hi:
Krasi Tankista:
Ето снимки на 23 - та композиция любезно предоставени от vesko76. Ясно се вижда цветовата схема - кое е жълто и кое черно:
pavlinbg:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5264.msg116439#msg116439 date=1567863156 ---
Мога само да ви кажа , че с тези вагони макетите ви ще изглеждат по съвсем различен и български начин ! Това са уникални вагони и трябва да сте много благодарни ,че стигнахме до тяхнато прозиводство ! Цветя и бонбони не ям хах !
--- Край на цитат ---
Браво Адри, че зарадвахте "изстрадалия" български жп моделист/колекционер! Винаги съм казвал, че в жп моделизма освен сръчни ръце, трябват и свежи идеи.
А инъче, точният лаф е: цветя и бонбони не пия... :)
Когато се видим, считай се почерпен за хоперите, със сигурност няма да е с бонбони. :drinks:
Mironista:
Хоперите са супер и изглеждат добре, дръжки мръжки червени кафяви или розови - ок може да е грешка или неточност, но какво от това, който може ще ги боядиса, който не може ще ги остави така.
Не виждам защо е драма, ако някой ми покаже 10000% точен модел на вагон или локомотив, ще го черпя, ама до микрон и до точния RAL ама да не е на слънце или сниман под някой мост.
Иначе браво на човека който е направил това възможно, не знам дали е бил Адриан тъй като не съм присъствал и често става така че истината може да е друго, но евала
П.С. Не се засягайте ако с нещо съм обидил или наранил чувствата на някой ЖП моделист или случаен зрител на този мач.
Поздрави
Krasi Tankista:
Ето тук хопери дозатори на доста по - високо ниво на изпълнение:
http://forum.modelldepo.ru/showthread.php?t=16126&page=10
:good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия