Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Albert Modell 060DA
dred77:
На снимките на Митко, рамата е на нула с коша по дължина /в средата/, и плуговете са сменяеми /личи от ревюто/. Как така тая рама е по-дълга - пък е същата?
Adrian:
някой да ми каж реалния диаметър на фаровете ?
Krasi Tankista:
--- Цитат на: dred77 link=topic=5269.msg116695#msg116695 date=1571073441 --- На снимките на Митко, рамата е на нула с коша по дължина /в средата/, и плуговете са сменяеми /личи от ревюто/. Как така тая рама е по-дълга - пък е същата?
--- Край на цитат ---
Да ти кажа честно, този въпрос точно от теб не го очаквах. Разликата в дължините е от ецваното пътеходно, което съм сложил за да отговаря на локомотива на БЖК. Разлика в ширината просто няма. Вече е безпредметно да се коментира има ли прилики или по - точно разлики, моделите и на двете фирми са излезли от ЕДНА И СЪЩА МАТРИЦА - тази на Тилиг и това не подлежи на никакво съмнение. Всичко друго е чесане на езици - ей така време да минава. Бях се зарекъл да не пиша въобще за пластмасови модели, но този проект може да се окаже предизвикателство. Може и да покажа как ще го преработя в БДЖ - ейска 06 - ца. Двигателя твърдо няма да се сменя, макар че аз бих му праснал едно бързооборотно и маломощно Максонче - ей така за спорта, просто за да видя дали
ще загрее след 10 минути, влачейки 10 празни хопера.
;D
Krasi Tankista:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5269.msg116696#msg116696 date=1571075142 ---някой да ми каж реалния диаметър на фаровете ?
--- Край на цитат ---
Нека да направят такива локомотиви в шеста епоха:
Няма да има нужда от никаква преработка. :yes:
Adrian:
ok,дай ми снимки отстрани
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия