Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
АДМ-1
Nenchev:
Венсеремос Корифеи!
Адри е виновен!!! Той повлече крак с тези жълти НКЖИ хопери....как да останат само хоперите и пласерката на Лилипут.....появиха се жълтите жилищни вагони - някои готови, някои в процес на разработка. И за капак на всичко това, Васко Машиниста ми прати няколко снимки от 16-тия етаж:
Вундаба, машаллах! - опулих си. Когато бях млад и зелен си бях спретнал едно моделче на руски ЖП кран - MPT-4:
След бърза справка в чичко Гугъл ми изпаднаха няколко скици и доста снимки:
За съжаление, няма матрЯл относно нашенските, НКЖИ машинки, та не мога да го издялам до край, камо ли да му направя джиджини декали. За начало ще се наложи да импровизирам (за ужас на риалити феновете), докато посъбера достатъчно фотоси....
Nenchev:
Така....лесното мина:
https://youtu.be/VlAu9Ub7hFA
Сега предстои най-трудната част - боядисване, первазченца, дръжчици, урутки, врътки, джвъджки, джуджавки и така докато човек полудее....
Krasi Tankista:
Значи предстои най - приятното.... ;D
Nenchev:
Оха,
Намериха се и добри снимки от добри хора. Ето малко трейлър, както е модерно да се казва:
Опа....последното не е, ама както е тръгнало.....очаквайте скоро....
Nenchev:
Да направя кранът да се върти беше фалсулско, ама да бъде с подвижна и телескопична стрела - това се оказа предизвикателство. Но, мисля, че може и да се получи:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия