Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетчето на OBB Rh 2016
(1/1)
OBB_Rh_2016:
Здравейте приятели :victory:
Дойде време и аз да се разпиша след като намерих малко местенце в нас за създаването на едно малко макетче.
Размерите са 240x115 см. И механизъм за прибиране зад дивана :lol: ( Само така успях да навия жената за това мое начинание хаха)
Ето го старта..
Релсовото развитие и малко безпорядък хаха.
И тук там започнахме баластиране да видим как ще стане..
За сега е това.. Бавно и славно напред! Хах. Поздрави! :hi:
toniemi:
Супер!Веднага постави задачи на жената,да полага баластра или да озеленява,така ще я спечелиш за хобито и след няколко дни ще ти отпусне място за нормален макет :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Този ми се вижда с детски размери-около метър на два.... :yes:
OBB_Rh_2016:
--- Цитат на: toniemi link=topic=5292.msg117083#msg117083 date=1575638719 ---Супер!Веднага постави задачи на жената,да полага баластра или да озеленява,така ще я спечелиш за хобито и след няколко дни ще ти отпусне място за нормален макет :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Този ми се вижда с детски размери-около метър на два.... :yes:
--- Край на цитат ---
Хаха пробвах ама тя пък е запалена по самолетите и не се нави.. ;D
Иначе е малък , да.. 240x115см в 1:87.. Ама за това място толкова, устройва ме :pleasantry:
Nenchev:
--- Цитат на: OBB_Rh_2016 link=topic=5292.msg117084#msg117084 date=1575641541 ---Хаха пробвах ама тя пък е запалена по самолетите и не се нави.. ..
--- Край на цитат ---
Идеално!!!!!
Едно летище в HO ще даде сериозен размах на макета...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия