Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Uacs Вагон циментовоз от Пи моделс

<< < (2/2)

Nenchev:
 :Тенкю, пипъл!

Един от проблемите с надписите е, че бялото се печата малко тегаво.  Явно съм объркала малко настройките на принтера.  Друго си е ситопечата, ама там трябва да поръчвам огромни количества, а като знам какво мазало е със ситата и мастилата не ми се захваща да си го правя сам.

Та, опитите продължават.

Krasi Tankista:
Петнадесет вагона, по не повече от 10 лева тампонпечат са 150 лева макс. Обърни се за съдействие към общия ни приятел. Мисля, че с радост ще помогне.
 ;D

Nenchev:
Неее,

Много добре знаеш, че въпросът не е в парите.  Не ме карай да купувам силиконови тампони и плаки - плаките поне мога да си ги ецвам и сам.  Ама само като чуя за солвентните мастила и мазеляка - тръпки ме побиват.  По-нататък може и да взема някой UV DTG принтер и да реша кардинално проблема, ама за сега си остава желатиновата хартия...

П.п.  технологията на сглобяване не позволява тамоонен печат.  Утре ще обясня, че сега не ми се пише...

OBB_Rh_2016:
Поредния страхотен проект на един много красив вагон с достоен краен резултат!   :good:  :good:   &bgflag
Нещото което на мен ми допадна много .. и е различното в този тип вагони представени до сега е това, че ги няма увисналите...  :blush2:  ;D
 Благодарности към Pimodels за предоставената възможност да се докоснем до това изкушение  :locomotive:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия