Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (255/295) > >>

jopeto:
 И от тук идва въпроса, защо ще ходиш до откирно, пусто пространство с тази скорост, с такъв разход на гориво?

dixti:
Е мисълта ми беше в посока да няма много гънене на жп  и предполага висока скорост на транспорт . От точка до точка на голяма дистанция примерно като си представиш вар. за военна база или нещо си някъде .
 По интересно е дали са го замисляли като совалка само то да е състав или да е състав от повече бройки. А избрания двигател харчи средно  560л на час , двата 1120л на час. Максимума е 780л на час ,но той е при пиково максимално натоварване и се ползва при абсолютен старт за набиране на скорост за кратко време. Възниква въпроса :колко цистерни трябват за да достигне до крайната си цел?
А от тук автоматично аз мисля , че е бил за транспорт на секретни товари или учени .И значи би трябвало да е совалка без повече вагони. Като  поне 3000 литра гориво е трябвало на борда.  &bgflag  Е ся ги разкрихме руснаците!!!! :sarcastic:

stivi1504:
А знаете ли ,горе-долу, с колко километра в час са се движели? Понеже не видях някой да е писал. ;D

jopeto:
Във филмчето се споменава. Така, като го гледам по-подробно, това чудо е  тунинг на 32 серия с части от совалката Буран. В крайна сметка и двете имат скромна съдба, ползванни са само по веднъж. 

CaLLlo:
:haha:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия