Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
mite:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=534.msg105352#msg105352 date=1479282954 ---Те тези цялата серия са мъртви. Миналата седмица закараха целия 18 за скрап в Румъния.
--- Край на цитат ---
различен модел.
1014 не 1822. 1822 бяха пет. поляците потрошиха техните. сега остана само адриа с или един или два. не съм сигурен.
2 1012 са още живи с хектор
mite:
--- Цитат на: choveka_vlak link=topic=534.msg105361#msg105361 date=1479355135 ---Не ми се вярва да са за скрап , няма логика да ги превозиш в трета държава за скрап.
Освен това при този глад за локомотиви много лесно и бързо би могло да се преустроят, модернизират.
Едно е да строиш цял локомотив друго е да имаш такъв на които е нужно преустройство.
--- Край на цитат ---
локчета има. сертификации не им дават обаче. мазните евро институции са в легло с сиеменс и бомбардие и искат нови да се копуват. нали вектрона трябва да се бута сега
например на bb36000 не им дават извън франция... че така
choveka_vlak:
--- Цитат на: mite link=topic=534.msg105363#msg105363 date=1479357004 ---локчета има. сертификации не им дават обаче. мазните евро институции са в легло с сиеменс и бомбардие и искат нови да се копуват. нали вектрона трябва да се бута сега
например на bb36000 не им дават извън франция... че така
--- Край на цитат ---
Погледнато от посочените институции е така, но Румънците чрез софтроник напредват макар бавно, дори моята мисъл бе точно в тази посока. Щом ги закараха там дали софтроник няма да се занимае с тях.
mite:
дано се разбере в скоро време. това че са там за реновации почва да кръжи като слух в последните дни, но нищо официално. то нямаше и нищо официално за този конвой де....
не ми се вярва имайке предвид че сиеменс купи каквото беше останало от SGP. да ги реновират тези е директна конкуренция с новите им продукти.
след малко ровене:
бракувани и продадени, за максимално 15000 на лок (нов 4 милиона). реалната цена сигурно е около 5000 евро на лок.
честито на печелившите
bazitov:
Покрай няколко доста добри модела на Людмила от Brawa и дългоочакваните SBB вагони за захар от Hobbytrain в N, се чудих как да ги комбинирам, после изскочи тази снимка и спрях да се чудя:
EBS 132 334 (27.11.16) Ebeleben by René Krebs, on Flickr
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия