Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
МАШИНИСТ:
Интересно , как редакцията на МНОГОУВАЖАВАНОТО от мен списание " КЛУБ КРИЛЕ " и всичките му останали издания , не е съгласувала поканата с БФСМ ?
Ти беше ли на срещите по покани и организация ?
Аман от приказливци , които не знаят и са вечно компетентни по всичко ?
refil:
Не,че се хваля нещо,ама аз бях човека,който се самопокани(разбирай жп моделистите) на тази среща.В разговор с Митака Ставрев и Преслав им предложих да участваме с модулите и те се съгласих.Никой от никаква БФСМ не ни е канил-ние сами си дойдохме
pach:
Винаги се стремя да не изопачавам историята...па макар и от 2009г.
Това е линк кэм нашата тема:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1562.0.html
А това е цитат от горе дадения линк, на " организатора":
--- Цитат на: Dimiter Stavrew link=topic=534.msg107600#msg107600 date=1493578755 --- Уважаеми моделисти,
"Еър груп 2000" със съдействието на Националния комитет за честването на 30-години от полета на Геарги Иванов и Руския културно-информационен център (РКИЦ) организират
ОТ 4 ДО 11 АПРИЛ 2009
изложба "Хоби Модел 2009".
Мястото е мраморната зала на РКИЦ.
Разделите са традиционните:
-авиация/космонавтика
-бронетехника
-кораби/подводници
-фигурки
-диорами
Проявата е със участието на моделистките магазини "Хоби свят" и "Стопос" и на фирмата за авиосимулатори "Виртуал Пилот", които на място ще предлагат своите продукти.
Каним всички моделисти да участват в изложбата. Предвиден е награден фонд.
За въпроси, заявки и записвания - тел. 02 974 51 28, E-mail: airgroup2000@abv.bg, и форумът.
Редакцията кани всички моделисти, пишещи във форума www.model.airgroup2000.com, да заповядат и представят свои модели.
Моделите ще се приемат на 4 април, а закриването и награждаването е на 11 април 2009 г.
В рамките на изложбата ще има прожекции на филми, представяне на книги и срещи с хора свързани с полета на първия български космонавт.
--- Край на цитат ---
И едно уточнение от представител на истинския организатор:
--- Цитат на: Dimiter Stavrew link=topic=534.msg107600#msg107600 date=1493578755 ---Пон 16 Мар 2009, 12:05 Заглавие:
По повод въпроси зададени в моделисткия форум, допълнителна информация:
Уважаеми моделисти,
Изложбата "Хоби Модел 2009" е опит да възкресим традициите на "Еър груп 2000" и партньорите ни от моделистките магазини "Хоби модели" и "Стопос", прекъснати след преместването на книжарница "Хобит" в Пловдив, където проведохме 8 изложби, които от своя страна бяха продължение на няколкото прояви в София в магазина на ул. "Кирил и Методий" 88.
Участието е безплатно за всички, що се отнася до моделите, всеки е свободен да прецени с какво да участва, няма дискриминационни ограничения.
В зависимост от участниците, при нужда, ще има и категория за моделисти под 18 години.
Да, има състезателен характер по категории и мащаби, ще има компатентно жури, което ще оцени моделите. За победителите има и награден фонд.
...
--- Край на цитат ---
Таааа...По тези критерии, мене ме бройте за ...Партньор, но не и организатор. Въпреки това бях там с всички колеги и дори клиповете са все още в тубата, заснети по това време.
И в духа на " офтопиците" (Микси , сори ама ще имаш
работа май покрай твоя въпрос),
ако сме спрели с "бабините приказки и надувките" ,
да се върнем
на същественото в темата по-горе, а именно за вагоните!!
МАШИНИСТ:
Интересно.
Както си мислех,се познавам,с всички били на тази изложба.
Даже оператора е снимал и някои от хората с , които бях и 1 от организаторите , до като люлееше камерата.
pach , тогава беше пич , сега нещо си се бъгнал. Виж вземи мерки.
Относно поканите и самопоканите БФСМ и прочее , е друга тема.Спора по въпроса за мен е безсмислен.
vesko76:
https://www.flickr.com/photos/137431390@N02/34216219522/in/datetaken/ Знае ли някой серията на първокласния вагон и откъде е внесена серията.Снимката не е моя.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия