Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (53/295) > >>

TANO:
Да ама мойта машина не е в движение. Освен това съм и махнал парапетите първо щото ме дразнят, и второ щото без тях ми прилича на една наша машина:

Освен това моите вагони и двата са за "Для курящих". Но ако твоите са за "Для пиющих" то тогава ще се получи прилична композицийка. :drinks:

Жоро:

--- Цитат ---Освен това моите вагони и двата са за "Для курящих".
--- Край на цитат ---
Нищо бе, давай ги. Аз ще взема две машини. И тъй като са с парапети, имам съмнение за бригадата, дали не е от "пиющих" :yes:

CaLLlo:

Нека дам леко пояснение по въпроса!
Това е типична терминология из фото-форумите, както отбелязва и проф. ТАНО,

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=534.msg45354#msg45354 date=1282647466 ---Яко фотошоп. Не ми харесва.

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=534.msg45358#msg45358 date=1282656623 ---Нищо не съм казал за локомотива. Просто обработката ми идва в повече.

--- Край на цитат ---

а както знаем КРАКОМОБИЛА си е сериозен фотографчия и наистина снима много добре, негови снимки има по всякакви форуми и сайтове, т.ч. тая терминология там е съвсем обичайна и не е чак толкова зле, колкото изглежда на пръв поглед.

liro4605:
Някой каза-"Красотата на железницата е само в парата...."  :hi: ,вероятно е тако но...

KRAKOMOBILA:
Снимката с юбилейните машини е много добра.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия