Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
TheJackal:
Прилича ми на петролната база на Белозем, посока Пловдив - Бургас. :)
liro4605:
Гара Белозем.Страна Пловдив.Мога да ти го заснема и на клип.Утре вечер имам път през там.В далечината се вижда и входния на гарата ама малко стой като противотежести за контактна мрежа.
eurostar:
Исках да видя как са разположени танковете - на какво разстояние един от друг; на какво разстояние от линията и другите съоръжения. На Google сателитният образ е доста преосветен и неясен. Ако можеш да вземеш снимки или видеоклип, би било идеално.
pach:
--- Цитат на: eurostar link=topic=534.msg48328#msg48328 date=1288733469 ---Исках да видя как са разположени танковете - на какво разстояние един от друг; на какво разстояние от линията и другите съоръжения. На Google сателитният образ е доста преосветен и неясен. Ако можеш да вземеш снимки или видеоклип, би било идеално.
--- Край на цитат ---
Благодарение на чеТТник ТТопалов имаме точно каквото те интересува ...но е в наредба (май беше №55) на БДЖ (или НКЖИ :scratch_ones_head:) та не знам дали ще ти свърши работа, щото ти май си френско/немски макет (съдейки по сигнализацията). Ако те интересува , кажи и ще го намерим как да го прехвърлим тук (нямам го в електронен вид - прибрах Клубната папка от Топалов и се просвещавам в момента на хартия) в частта за петролните бази.
;D ;D ;D
topalov:
--- Цитат на: pach link=topic=534.msg48340#msg48340 date=1288766048 ---
--- Цитат на: eurostar link=topic=534.msg48328#msg48328 date=1288733469 ---Исках да видя как са разположени танковете - на какво разстояние един от друг; на какво разстояние от линията и другите съоръжения. На Google сателитният образ е доста преосветен и неясен. Ако можеш да вземеш снимки или видеоклип, би било идеално.
--- Край на цитат ---
Благодарение на чеТТник ТТопалов имаме точно каквото те интересува ...но е в наредба (май беше №55) на БДЖ (или НКЖИ :scratch_ones_head:) та не знам дали ще ти свърши работа, щото ти май си френско/немски макет (съдейки по сигнализацията). Ако те интересува , кажи и ще го намерим как да го прехвърлим тук (нямам го в електронен вид - прибрах Клубната папка от Топалов и се просвещавам в момента на хартия) в частта за петролните бази.
;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Той го има в word-овски файл от има-няма 4-5 месеца :yes: Жорж, Наредба 55... разрови я!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия