Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (66/295) > >>

spas_tf:
С едно уточнение , че "сутиена" е дело на Един конкретен ИНЖЕНЕР и смотана полска фирма , а не архитект !!!

Tramway:
Все едно. Резултатът е налице - при по-силен дъжд улицата зад приемното здание са превръща в река, в която можеш да са удавиш, а при сняг лавините са свличат на огромни късове и могат спокойно да размажат някого. Колеги, не правете на макетите подобни щуротии!

Best Ripper:
Защо бре?! Затова пък е рИализъм!  :haha: :lol: И в живота има недомислици, не само по макетите... То впрочем по макетите идват от рИализъм като този... Дай да направим /копираме/ нещо ей така за спорта... Щот някъде другаде го има...  :pardon:

Tramway:
Щото си мисля, че макетът обикновено е една компилация от реалността такава, каквато е, и каквато ни са иска да бъде. Например обстановката по всички макети, които съм виждал, е чиста и подредена, и не съм срещал пресъздадени руини на ограбени и разсипани бивши приемни здания и фабрики, остатъци от ошушкани вагони без прозорци, букси и буфери, машини като скелети, вонящи гарови и вагонски клозети, всичко прашасало и ръждясало, цигански куптори и планини от боклуци около линиите и т.н., и т.н.

KRAKOMOBILA:
Да.. щото и тва ако се пресъздаде - няма да има място за истинския макет. :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия