Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (10/295) > >>

Adrian:

*баси уникалната партенка ...щеше да е интересно да се скива този влак, нещо явно в последният момент са сменили разписанието , не вярвам от бързо каране да е станало това ... предварение - като знам кви са ни ювки релсите ...:(

lubomir:
При стегнато разписание, липса на голям трафик, малки престои по гарите, бързо ускоряване и поддържане на скорост близка до тази на бързите влакове(техните товарни вагони го могат), напълно е възможно да се изяде предварително раздутото по Балкански разписание. Но нека изчакаме да разберем! На мен определено ми е любопитно и интересно. Бях се приготвил да изляза от работа към 10:30 и да снимам композицията от пасарелката на пловдивското депо, ама за съжалени ене стана работата. Дано го хванат по Димитровградско нейде.
Баси тва ОВВ, къде са те къде сме ние? Ако този и другите международни влакове тръгнат регулярно с локомотиви от Виена до Истанбул му е спукана работата на БДЖ-то.

pach:
Ограничението в скороста у нас , струва ми се че идва най-вече от състоянието на железният път (не че подвижният състав е в по-добро) защото продължават партенките за 4,5 милиарда лева в следващите 4 -ри години.
За тази година вече мислят в БДЖ да се усвоят 480 млн.лева (уж по инфраструктурата , че пак Европата ни го искала)  и ако е вярно , от сега мога да ви кажа кой ще плати предстоящите избори!!! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

ES64U2:
Нищо не мина, а ми измръзнаха ръцете толкова, че не усещах затвора.  ;D

--- Цитат на: 44076 ---Eто какво се случи днес на Пдр.
08:40 - избирам място, без дори да подозирам какво ще стане.
08:49

08:54 - 076 излиза от депото и се връща
08:56 - вятъра реже, нищо не минава, не усещам затвора със замръзналите си ръце, но опитвам поне.
09:12 - маневрата тръгва, вятъра продължава да си реже.

09:14 -  Минава белия влак с ухилен машинист, който ме поздравява...

Радостта обаче  бързо свърши, влака си замина.
09:17 - Вятъра се засилва, другата маневра тръгва.

09:30 - Не дочаках някой от преминавщите цигани да ме обере и си тръгнах.

09:55 - тук съм.  :)
--- Край на цитат ---

ES64U2:

--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21308#msg21308 date=1237275479 ---Чакам с нетърпение обяснението за толкова голямото предварение на разписанието. Щото е нормално да закъснява, ама да избързва и то с 2,5ч ми е за сефте. Тоя влак някъде трябва да е летял. Ма то не може и да е друго яче, с тауруса и херкулеса отпред. Интересно ми е като как двете машини се взаимозаменят, дали ги презакачват, или просто херкулеса се включва като генератор за захранване на тауруса по участъците без мрежа.

--- Край на цитат ---
Taurus няма. Впрочем, нищо няма - има избързал влак, заради който

Резултата: " Язък за фотографите - смръзнаха им пишките!!! "

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия