Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
toniemi:
Може да са били онези двуосни дизелчета с ластиците ;D
Като синьото с червената муцунка!
На синьото муцунката я изрязах за друга машина!
Муцунката е върху 51 ва серия ;D
niki:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=534.msg60792#msg60792 date=1306860034 ---
--- Цитат на: niki link=topic=534.msg60747#msg60747 date=1306842441 ---Моля за малко помощ, защото има хора с енциклопедични знания в областта. :hi:Като малъл преди моного години имах един локомотив, който съм загубил, а пък много си го харесвах и обичах тогава. Сега разглеждах каталози, сайтове, но не можах да го разпозная, и ОО чудо, видях го в сайта Възстановяването на дизелов локомотив 64.19. Знае ли някой произвежда ли се сега, или може ли да се намери?Благодаря предварително. :hi: :drinks:
--- Край на цитат ---
Може би си имал това?
http://cgi.ebay.de/Piko-Gutzold-Diesellok-BN-150-Lokomotive-/260791939359?pt=DE_Modellbau_Modelleisenbahnen&hash=item3cb869311f
--- Край на цитат ---
Много прилича, това за което съм сигурен е , че беше 2 -осен, без ластици)))))))) , дизелов, сега цвета не е основен фактор , но беше червен ;D.
niki:
Гледам пак линка от Ясен, но имам спомен че колелата бяха по открити, иначе си го представих червен и мнооого прилича.
toniemi:
--- Цитат на: niki link=topic=534.msg60803#msg60803 date=1306865601 ---Гледам пак линка от Ясен, но имам спомен че колелата бяха по открити, иначе си го представих червен и мнооого прилича.
--- Край на цитат ---
Значи е с ластици,има го и червен и жълт ;D
niki:
:lol: :lol: :lol: :lol:,Дооооообре :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия