Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
pach:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=534.msg61024#msg61024 date=1307039565 ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,24.msg60940.html#msg60940
Любо тия тръби ги караме често ще ти ги снимам :good: Това поне е по-лесно от другия ни проект.Незнам къде ти е прозореца ,но ако споделиш може да ти подсвирна ако минем с такива.
--- Край на цитат ---
А какви са тия тръби и къде ги карате?
Аз мислех, че е еднократно попадение на фотографа! Да не са за някой неизвествестен газопровод?
И мен ме заинтригува, та ако може нащракай един вагон с тях по-подробно, моля те!
А с какво ще му "подсвирнеш" под прозореца!?!!!!! :spiteful:
Щото ако е с локомотивната свирка, дано не минаваш в пет сутринта,
че петлите ще почнат да снасят вместо кокошките!!!
;) :lol: :lol: :lol:
lubomir:
Миро, ей тук съм,
http://wikimapia.org/#lat=42.1233217&lon=24.7098023&z=18&l=0&m=b
и от прозореца се вижда близо 500м от линията посока запад, но има около 300-400 до самата линия. За най-добра снимка ще стане от около 50-100м. Не е проблем да отида до линията, но само да знам кога ще мине ваджията. Нямам възможност да чакам цяла сутрин за тази снимка!
lubomir:
--- Цитат на: pach link=topic=534.msg61041#msg61041 date=1307081562 ---
Любо тия тръби ги караме често ще ти ги снимам :good: Това поне е по-лесно от другия ни проект.Незнам къде ти е прозореца ,но ако споделиш може да ти подсвирна ако минем с такива.
--- Край на цитат ---
Аз мислех, че е еднократно попадение на фотографа! Да не са за някой неизвествестен газопровод?
И мен ме заинтригува, та ако може нащракай един вагон с тях по-подробно, моля те!
--- Край на цитат ---
Тръбите са чугунени с керамично покритие от вътре, за водопровод. Произивеждат ги в Турция и ги карат към западна Европа всеки ден поне по 1 влак, като минава между 7:30 и 11ч!
Аз затова се чудя на глупостта да се прави Димитровград-Свиленград еднопътна, при все че само DB са заявили достъчно влакове в денонощие когато пуснат тунела през Босфора. Да не говорим че ОВВ също имат лицензи за превоз през БГ, а като пуснат моста на Видин, просто не виждам как нашите ще се справят с трафика по тази единична линия. Тенденцията ще е все повече товари и пътници да минават по тази ЖП линия, но ние пак сме скъпи на триците и евтини на брашното!!! Кел файда, че ще е за 160км/ч след като валковете ще тръгвмат спират непрекъснато и ще се изчакват на разменните гари.
niki:
--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg61044#msg61044 date=1307082114 ---
--- Цитат на: pach link=topic=534.msg61041#msg61041 date=1307081562 ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
Тръбите са чугунени с керамично покритие от вътре, за водопровод. Произивеждат ги в Турция и ги карат към западна Европа всеки ден поне по 1 влак, като минава между 7:30 и 11ч!
Аз затова се чудя на глупостта да се прави Димитровград-Свиленград еднопътна, при все че само DB са заявили достъчно влакове в денонощие когато пуснат тунела през Босфора. Да не говорим че ОВВ също имат лицензи за превоз през БГ, а като пуснат моста на Видин, просто не виждам как нашите ще се справят с трафика по тази единична линия. Тенденцията ще е все повече товари и пътници да минават по тази ЖП линия, но ние пак сме скъпи на триците и евтини на брашното!!! Кел файда, че ще е за 160км/ч след като валковете ще тръгвмат спират непрекъснато и ще се изчакват на разменните гари.
--- Край на цитат ---
:good:ТАКА Е, и винаги става така, като размаха на действието, изпреварва ,,полета,, на мисълта :drinks:
liro4605:
Това е без коментар!Луда работа,71км вече 10г ще стане от първия етап!
Ето малко стимки на "тръбити експрес" от днес.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия