Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (125/295) > >>

Mixy:
Ако някой реши да си прави космодрум на макета, долната снимка може да му е от полза:

pach:

Любопитно е при такива трасета, какви релси ползват руснаците (49 кг/м едва ли е!!!)
и за какъв товар е проектирано и направено горното строене???
Щото и най-малката ракета тежи бая тонове... :scratch_ones_head:

Tramway:
В Русия от доста отдавна по линии 1-ва и голяма част от 2-а категория са полагат релси 65 кг/м и гъстота на траверсната скара 1700-1900 бр./км, което предполага допустимо осно натоварване 25-30 т/ос (в САЩ и Канада със същите релси и гъстота 2000-2200 бр./км постигат 40 т/ос). В случая осното натоварване изобщо не е проблем, тъй като вагонът-ракетоносач е с много колооси. Виждал съм такъв на снимка в едър план, където можеха да са преброят колоосите, но не помня колко. Проблемът е в товарния габарит - такова чудо не може да мине никъде освен по разни индустриални клонове като тоз, построен на открит кър.

gzo:

--- Цитат на: Tramway link=topic=534.msg63239#msg63239 date=1310458229 ---В....Проблемът е в товарния габарит - такова чудо не може да мине никъде освен по разни индустриални клонове като тоз, построен на открит кър.

--- Край на цитат ---

Доколкото знам такива влакове се движат вътре в космодрума по линии дълги само няколко км. и свързващи ракения хангар със стартовата площадка. Иначе отделните компоненти на ракетата се произвеждат в различни заводи и се сглобяват именно в хангара.

Tramway:
Точно тъй. Частите са съобразени с габарита и пристигат на нормални вагони в хангарите, от където сглобените ракети пътуват на специалните вагони до площадката за изстрелване без да е нужно да са разхождат из инфраструктурата. Въпросът беше, че осното натоварване на тез вагони не е по-голямо от стандартното. На снимките, които съм гледал, са виждаха шаблоните с масите, и си спомням че като направих сметка излизаше по около 25 т/ос.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия