Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
KRAKOMOBILA:
И Чехкините и Словачките са голями сладурани, обаче от Българките по-убави нема. :hi:
Vlado:
Не се казва "чехкини", а "чАхкини", а вън от темата за "девочките", пък наскоро чух в един бг сериал и друг лаф: "а тея немци, да бяха поне германци..." :lol:
п.п. Нещо много се отплеснахме, ми се струва... :blush2:
zazo:
--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg65662#msg65662 date=1317727777 ---По тая логика, каките явно "продават" вагоните :haha:
--- Край на цитат ---
И на мен това ми направи, впечатление. Явно и другарите от ГДР-то са мислели, че с каки всичко се продава.
pach:
То, че секса в рекламата продава е правило още ...от римско време!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само дето това е "секс" по социалистически - иначе по улиците имаше времена за такива къси поли прибираха в милицията и биеха...печати по бедрата на момичетата!!!
:(
Но пък интериора поне на две от снимките са като от нашите първи вносни спални вагони (виж темата за българските спални вагони в ТТ) :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet: :beee: :beee: :beee:
Ivo Nedkov:
Мммм дааа, Интересни снимки на влакове и др неща... :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия