Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Интересни снимки на влакове

<< < (15/295) > >>

pach:

--- Цитат на: Жоро link=topic=534.msg21341#msg21341 date=1237299154 ---
--- Цитат на: pach link=topic=534.msg21340#msg21340 date=1237298778 --- ...че ми гори главата днес...
--- Край на цитат ---

Е т'ва е, Шатци оттърва паленето на барбекюто. Ще връткаме мръвките на твойта жар :haha:

--- Край на цитат ---

Брех , тоя клуб на Бъкстон , трудно се влиза бре!!!! :wacko:
Уплашихте се , че ще ви под`ям с кюфтетата и ще ви изпия бирата , и ай всичко на мойта глава!!!! :nono:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21299#msg21299 date=1237271514 ---Някой вече не го ли щракна за да потвърди че се движи по разписание?

--- Край на цитат ---
2,3 преди време.  :fool:

--- Цитат на: pach link=topic=534.msg21307#msg21307 date=1237274805 ---Фотографите си хвърлиха пушките , разочаровани , че по нашите земи един влак не може да се взриви като хората , щото все грешна информация има !!!
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

--- Край на цитат ---
Информацията не е грешна - сърбите са тъпанари.

--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21308#msg21308 date=1237275479 ---Чакам с нетърпение обяснението за толкова голямото предварение на разписанието. Щото е нормално да закъснява, ама да избързва и то с 2,5ч ми е за сефте. Тоя влак някъде трябва да е летял. Ма то не може и да е друго яче, с тауруса и херкулеса отпред. Интересно ми е като как двете машини се взаимозаменят, дали ги презакачват, или просто херкулеса се включва като генератор за захранване на тауруса по участъците без мрежа.

--- Край на цитат ---
Обяснението - влака влиза в България два часа и половина преди време - сърбите са идиоти защото някъде е съкратен престоя.

--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21310#msg21310 date=1237276190 ---При стегнато разписание, липса на голям трафик, малки престои по гарите, бързо ускоряване и поддържане на скорост близка до тази на бързите влакове(техните товарни вагони го могат), напълно е възможно да се изяде предварително раздутото по Балкански разписание. Но нека изчакаме да разберем! На мен определено ми е любопитно и интересно. Бях се приготвил да изляза от работа към 10:30 и да снимам композицията от пасарелката на пловдивското депо, ама за съжалени ене стана работата. Дано го хванат по Димитровградско нейде.
Баси тва ОВВ, къде са те къде сме ние? Ако този и другите международни влакове тръгнат регулярно с локомотиви от Виена до Истанбул му е спукана работата на БДЖ-то.

--- Край на цитат ---
Техните товарни вагони могат каквото и наще, но по правилник наще товарни влакове са до 80 км/ч и спирачният им процент е различен от този на чуждите влакове.

bdz43r:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=534.msg21444#msg21444 date=1237391173 ---по правилник наще товарни влакове са до 80 км/ч и спирачният им процент е различен от този на чуждите влакове.

--- Край на цитат ---
Нашите са до 80 не по правилник, а по разписание, за да имат по-малък минимален спирачен процент (съответно повече вагони с неизправни спирачки). Вагоните са си до 100/120, всичко е въпрос на разписание.

ES64U2:
Сърбите сега били идиоти - те си гледат влака бързо да закарат, а не да минат по разписание заради спотърите!

pach:
Това за ограничението в скоростта , сега у нас , не идва ли всъщност , поради състоянието на релсовият път???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия