Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
liro4605:
http://bgphoto.net/photos/37794/o634565314612902500.JPG
Въпросните картички от времето когато музика се слушаше само на ленти.Сега ме е яд че съм ги нарязал но..било е преди повече от 25г.
pach:
Да ама пък виж колко стилно е и до днес.
А "тендерката" е най-голямата в Европа, тоест БДЖ-46!!!
:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Очаквам с нетърпение Павката да ги сканира - ще се видят доста интересни неща (инфо)
от 1983 година!!! :dance1: :dance1: :dance1:
liro4605:
Долната снимка е от календар.Вагоните са в светло син цвят с червена лента в средата на която пише АРДА.Някой знае ли къде се намира това място.Вероятно някъде на юг по 4та.
Loco-motion:
http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=369730
Сийменс Юроспринтър и Сийменс Вектрон в Австрия
turboto:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=534.msg67155#msg67155 date=1320917617 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=534.msg67153#msg67153 date=1320916661 ---42 077 кога са я преместили в Русе? Последно знаех, че е в Долапите на открито...
--- Край на цитат ---
От както Марио вдигна врява за нея я извадиха от халето в Долапите - постоя на открито и я преместиха в Русе (пак на открито). Сега чака съдбата си - вероятно недобра.
--- Край на цитат ---
Не ме карай да сканирам копията от документите защото ще те накарам и публично да се извиниш!!!
Тази тема мисля че я дискутирахме.
За останалите: ваденето на локомотивите от халето е следствие на разпоредена проверка от края на 2008 или 2009-та беше заради огромни злоупотреби и преотдаване под наем на складови помещения собственост на ДР, както и куп други нарушения. И не се отнася само за този склад. Чиста случайност е че по същото време Марио е движел въпроса с 42-077. Тъй като и аз не му вярвах събирах тази информация в продължение на около месец и половина и част от документите и заповедите ги имам на ксерокопия
Ако някои прояви интерес мога да му ги покажа или ксерокопирам
!!!П.С. Мод ако реши да едитне на Красен мнението, после директно да затрие мойто... че сме далече от темата със интересните снимки!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия