Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
CaLLlo:
Аман от тоя DB-ейски трошляк ...
liro4605:
Явно е практика в таз тяга :haha:
widowmaker:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=534.msg67836#msg67836 date=1321958126 ---Явно е практика в таз тяга :haha:
--- Край на цитат ---
Така като гледам Сашовата снимка по горе, локомотивът не е запален, така, че нищо лошо няма,
запалят ли го, няма отказ, не е като 46-та примерно - да аварира доста често и да се налага да пътуват по два на влак,
та ако се строши единият все пак да се стигне до там, за където се е тръгнало...
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
П.П. Поздрав за Кракомобила за този му бисер :drinks:
Всичко е само майтап, не се заяждам в никакъв случай :)
Всички проблеми идват от незавидното състояние на почти всичко у нас, пресен разискван случай е състоянието на железниците...
KRAKOMOBILA:
Е аз с този си "бисер" визирах един конкретен случай - как с нощния за Бургас замина 46 234 - на Стара Загора беше сменена защото се повреди и беше дадена 46 002... и после 46 002 се повреди на същия влак в Карнобат... и познайте кой дозакара влака ? 46 234.... За жалост имам честта да работя с таквизи машини - и оставените влакове не са рядкост (въпреки, че аз нямам нито един оставен) - но предпоставките за такъв са много. :)
Adrian:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия