Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
pach:
Поздрав за БР118 , същият - Любо , по известен като голям фен на вторият етаж!!!!! :pleasantry:
Двуетажни по американски - в района на Чикаго!
ПП.Тук две снимки по погрешка съм бил пляснал... :blush2:
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21846#msg21846 date=1237884335 ---Немеца, български надиписи на немска машина случайно не слага. Интересно каква ли е причината тогава за изписването им? В техниката случайни неща няма.
--- Край на цитат ---
Човек чети какво се пише. ;) Говориме за 072, а не за 061. 061 беше в България и няма да се връща.
lubomir:
Е да де точно за това и аз говоря.
Става въпрос точно за тези надиписи "Служебна маса" турени на немска машина ES 64 U2-072
Нещо май не се разбираме, развален телефон що ли ;D?Знам че таз машина не е идвала, ама защо ли са турили български надписи тогава след като въобще няма да идва? Това е необичайното в случая според мен.
KRAKOMOBILA:
Ааа - за това ли. Написано е на езиците за който държави са сертифицирани таурусите. Т.е. Всички тауруси имат този български надпис. :good:
lubomir:
Е тва е! Браво, най-после се получи отговор на въпроса. А като херкулеса мина оня ден с другия ES значи ли че и той е сертифициран? Явно да! Ако е така, това трябва да се отрази и по моделите. Така че в скоро време може да очакваме да гледаме надписи на кирилица даже и по немските модели машини. Да живее ЕС ;D!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия