Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
KRAKOMOBILA:
--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21869#msg21869 date=1237903612 ---Е тва е! Браво, най-после се получи отговор на въпроса. А като херкулеса мина оня ден с другия ES значи ли че и той е сертифициран? Явно да! Ако е така, това трябва да се отрази и по моделите. Така че в скоро време може да очакваме да гледаме надписи на кирилица даже и по немските модели машини. Да живее ЕС ;D!
--- Край на цитат ---
Сертифицирани са разбира се.
ES64U2:
--- Цитат на: lubomir link=topic=534.msg21846#msg21846 date=1237884335 ---Немеца, български надиписи на немска машина случайно не слага. Интересно каква ли е причината тогава за изписването им? В техниката случайни неща няма.
--- Край на цитат ---
Всички тауруси имат надписи на български, но пак казвам, това не значи, че някой от тях ще идва насам. :(
Между другото не е точно така - ако продължи пилотния влак да минава може и някой таурус да видим на него. :good:
lubomir:
И на мен това ми беше идеята, ама докато се разберем.... Щом германеца е надписал на кирилица един локомотив, значи може би има в пред вид че за в бъдеще може, евнтуално, тази или онази машина да пътува в съответната страна(България). Инак не виждам смисъл да се прави това упражнение. Това имах в предвид, като казах че случайни неща в техниката няма.
А пилотния влак е само пилотен, но като нищо може да стане редовен. От това което четох в нета, ще е 1 път седмично, ако има товари може и повече.
pach:
Надписите на кирилица са задължителни за Европейският съюз от както и България е членка - това е официална азбука в съюза!!! :yes:
lubomir:
E, не че искам да се заяждам, ама въпреки че Турция ще гледа евросъюза през крив макарон, това не е попречило на братския немски народ да тури и турски надписи по таури. Защо ли ;D? Имам чувството че гледате детайла без да видите общото, а за мен то е че тези машини са с тези надписи единствено поради това че е въпрос на време(надявам се кратко) да тръгнат по нашите изтерзани жп пътища.
Изобщо няма да ви занимавам за по далечните ми виждания ;D.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия