Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Интересни снимки на влакове
Filip Andonov:
Първата снимка от горния пост показва транспортирането на готови фюзелажи на 737-800 от заводите на Spirit Aero Systems, Witchita/Kansas до финалното им сглобяване в завода на Boeing във Renton, Washington. В youtube попаднах на клип показващ преминаването на подобен влак през Cascade tunnel, най-дългия тунел в САЩ - 12.5км.
BaHkaTa:
--- Цитат на: br185 link=topic=534.msg82509#msg82509 date=1349704993 ---Интересно какво ще правят?
--- Край на цитат ---
Стандартна процедура по монтаж/демонтаж на бандажи. Нагряват ги с горелки или ги подпалват с масло или мазут за да се разширят, което улеснява избиването им или набиването/напасването на нови бандажи върху колелото. Макар че тази операция се прави в хоризонтално положение на колелото поне до колкото съм запознат.
Нека и други да се произнесат, може нещо да ми убягва :pardon:
bdz43r:
Стандартна е само за разни много примитивни железници.
lubomir:
В примитивните железници, едва ли ще ползват работни ръкавици ;D!! По вероятната причина е липса на оборудване, а за това има ред причини, дори и в богатите държави.
pach:
--- Цитат на: filip link=topic=534.msg82511#msg82511 date=1349710452 ---Първата снимка от горния пост показва транспортирането на готови фюзелажи на 737-800 от заводите на Spirit Aero Systems, Witchita/Kansas до финалното им сглобяване в завода на Boeing във Renton, Washington. В youtube попаднах на клип показващ преминаването на подобен влак през Cascade tunnel, най-дългия тунел в САЩ - 12.5км.
--- Край на цитат ---
Веднага си личи професионалния поглед!!!
:hi: :hi: :hi:
Дай линка за клипа...че и тунела ми е интересен!!!!(
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия