Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Изработване на диорама на спирка Вишнева в мащаб НО
Vlado:
Извинявам се за забавения отговор - да, наистина доста се постарах, но не бива да се пропуска и факта, че проектант на всичко е небезизвестния наш съфорумник Митко Стефанов, който добре ми "посла", за да се получи този добър резултат. Керемидите също са негови, обикновени, някакъв евтинджос, който първоначално не прецених, че най-вероятно няма да издържи по-агресивни лепила, та овапцах всичко (покривът буквално се разтече след лепенето), та добре че беше Стефанов и ме спаси с нови бройки от него.
Моделирането продължава с направата на трамвайната мотриса, снимки от която Дариан бе така добър да ми предостави:
Автори: Ивайло Ненчев и Дариан Георгиев
Съвсем скоро ще стане готова и рамката на диорамата, като тогава всъщност ще започнем и същинското изграждане на спирката, за което аз, разбира се, ще споделям със снимки.
mitko0888:
Дали имате снимка на трамвайчето от лявата му страна, че на модела нещо не ми се връзват нещата. (накъде опашката ...)
Krasi Tankista:
--- Цитат на: Vlado link=topic=5370.msg120435#msg120435 date=1609260702 ---
Моделирането продължава с направата на трамвайната мотриса
--- Край на цитат ---
Няма ли бюджет за по - кадърен принт? :no: То по - добре да купите нещо готово....
Vlado:
Сигурен съм, че готовият продукт ще бъде отличен, тъй че всякакви оценки в момента са прибързани и далече от крайния резултат. :hi:
Nenchev:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5370.msg120438#msg120438 date=1609263500 ---Няма ли бюджет за по - кадърен принт? :no: То по - добре да купите нещо готово....
--- Край на цитат ---
Краси,
Нали съм ти казвал, че проектантът е смотан... ;D :lol:
И ако може да продължа в стил Васил Найденов + Ицо Хазата:
На моделчето "казано честно, всичко му е добре // чеки-чеки малко.."
Първо правим версия 0, после смотан принт да видим бъговете, после версия 1, пак принт и така нататък, докато не стигнем ди желания резултат. Чак после отиваме на хубавите принтове.. За сега му е рано - има още една торба ( не с подаръци) с детайли за доизкусуряеане
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия