Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Играчките на Пи моделс

<< < (6/20) > >>

Nenchev:

--- Цитат на: pach link=topic=5376.msg120147#msg120147 date=1606461278 ---И на това ще му дойде времето, но дали ще е тук, още не съм решил!
Защото благодарение на вас, тук все по-малко сериозни моделисти пишат и публикуват!
За твое съжаление някои от тях дори не ги познаваш, въпреки че все още са във форума.
Тоест доста хора не сме сигурни дали искаме да публикуваме, наред до детските играчки и задявки.
Както казах, тук не е нито Джъмбо, нито БГ-мама, и хората не желаят да ги идентифицират
с място което превръщате в игрална зала за подрастващи. А в нашия моделизъм средната възраст е над 50 години,
и дори само по този критерий, би било хубаво да се съобразяваш1 къде се намираш и как се държиш!

Дали се разпознавам като "вся остальная сволоч" ли?  Ами тъй като не съм от офицерите и мед.сестрите,
просто Ти и Машиниста, ни отреждате третата група. Наложи се да ви кажа, че малко прекалявате,
като се опитах да обърна нещата на майтап, за спиране на пиенето и бардовете, ама вие ...или всъщност по специално ТИ,
реши да се заровиш до уши в ла*ната и да продължиш да викаш от тях!!! Внимавай - ушите са по-високо от устата ти!
Все пак Алеко Константинов беше един класик. За теб ...още не съм си уточнил какъв си.

Както виждаш, когато темите ти са за сериозни модели, като "лимончо", например, развитието
им е съвсем нормално -  технически и културно издържано, както е и редно за сериозен форум!
Но да коментираме и правим цели две страници от тема за някаква детска (или пиянска изцепка)
не е нито хубаво, нито пожелателно за останалите членове на форума!!!

:(

--- Край на цитат ---

Пламене,

съветвам те да спреш да се правиш на секретарка на "другите моделисти от форума".  Ако някой има да каже нещо, смятам, може сам да го направи под форма на отговор, оценка или лично съощение.  Не смятам, че точно ти трябва да си говорителя от името на "всички останали".  По този начин създаваш само интриги и конфликти между различните хора.  Сипи си една ракия или лимонада или каквото там ти е любимото питие и се наслаждавай на живота.

--- Цитат ---
Нищо лично към хората, които са писали по темата, но не мога да разбера начина на представяне... Знам, че имате интересни проекти, които реализирате (напр. Eaos). Ще ми е интересно да ги видя. Ако подходът е по-сериозен, мисля, че ще е по-добре за всички.

--- Край на цитат ---

Разбирам, че подходът и стилът ми на писане са нестандартни и може да не допадат на всички, но нямам намерения да се променям, само за да се харесам на хората - това си е двуличие.  По-добре да остана неразбран и отритнат, отколкото да бъда лицемер.

pavlinbg:
Уважававам искрените хора, но все си мисля, че си дължим и някаква сериозност. Разбирам, че този стил на представяне ти допада, но когато не можеш да се побереш в някакви граници и координатни системи, според мен трябва да компенсираш това с много, много прецизни изпълнения. Такива са гениите...
П.С. Пиша това от позицията на обикновен потребител (не на моделист).

Dispatcher:
Отдавна не съм се намесвал, но ето че отново дойде време да го направя.

Отправям последно предупреждение към потребителите Pach и МАШИНИСТ - спрете с провокациите и не отговаряйте на отсрещни такива публично във форума! В противен случай ще ви приложа ограничителни мерки и ще минете в карантина, lockdown, принудителна самоизолация или както там му се вика сега.

Молба към автора на темата: очевидно е, че на някои хора, самоиронията ти и изразните средства за това им идват в повече. Не ги дразни излишно, защото самата тема вече пострада и ако това продължи, ще бъда принуден да я почистя основно, а в най-лошия случай и да я заключа.

Dispatcher

Nenchev:
г-н Диспечер,

та ние се обичаме - именно заради това прехвърчат искри помежду ни - има химия.

По-добре ли е да си сипем похвали, тук във форума, а зад гърбовете да се плюем?

Dispatcher:
г-н Ненчев,

Моята работа е в това, да следя химията във форума да не прераства във взривоопасни съединения, а когато това се случи, да (опитам да) предотвратя експлозиите и съответните щети и да загася разгорелите се пожари.

Затова, моля те, не ми залагай мини - има някой хора, които редовно ги настъпват, а аз съвсем не желая да се правя на сапьор, нито да бъда пожарникар и чистач след това. Сигурен съм, че ще ме разбереш и ще ми влезнеш в положението.

Колкото до говоренето зад гърба и въобще за живота извън форума, аз там правомощия нямам. Обичайте се, правете играчки или модели (всеки според вижданията си), наслажавайте се на хобито и най-вече спазвайте противоепидемичните мерки.

Dispatcher

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия