Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
mitko0888:
Канончето в момента е 7 евро на дребно с някакъв метален редуктор, без редуктор не съм търсил и затова написах 5 евро. Има достатъчно подобни хубави мотори в момента на тази цена. В техимидж не видях машима, а канон СN22 завит с челно тиксо.
Аналогов модел без мотор става дъми. Защо намесваш звуково ESU в цената? Платка и светлини пак ще ти трябват. Както и токоснемане. Спестяваш САМО мотора. Два кардана и два червяка колко ли струват? Дъмито на акме 46 си имаше вътре всички други зъбчатки. Ще спестиш и маховиците.
Vlado:
Мисля, че спорът е излишен - дъми няма! Затова изберете една или две, а защо не и трите възможни варианти на този прекрасен роден уникален модел!
Adrian:
Влади, знаеш че сме добри приятели и винаги добронамерено подхождам във всичко! Смяташ ли, че имам финансов проблем да купя този лок? Сигурно още 10-тина също нямат, но какво правим с останалите хора? Gregary също деликатно намекна, че при втори номер е редно да има дъми, най-малкото за двойна тракция - и с 46-та и с Булмаркет имахме дъми възможност.
Помолих най-учтиво да се провери тази възможност и получих поне 5-6 поощрителни съобщения от други колеги.
Но не - Клубът (ти) се е запънал като магаре на мост и палите свещи пред модела-шедьовър и чешките богове.
Затова сам си направих проверка и веднага получих отговор:
Hallo,
generally speaking yes.
But model will not be cheaper cca than 40 Eur.
Best regards
Vit Straka, Techimage team
Значи няма никакъв проблем да се поръча дъми, което ще е по-евтино с поне 40е,
Преполагам,че при количество ще поевтинее още.
Споделям това, защото се подразних от надменния и ултимативен тон на дискусията.
Величко:
Само да вметна, че на доста повече хора ЦЕНАТА не им е проблем и дори са готови да платят и малко повече от обявената, но да го купят от друго място. Ще споена също, че 46.124 на акме са се продали около 150 броя при все, че преди години са излезнали две партиди, дъмите и тн. А 42.081 пряко сили 50 броя от клуба и още няколко от друго място. Защо така се получава? Всеки сам може да си отговори на въпроса.
Gervasii:
Свят широк, пътища много!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия