Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)

<< < (5/42) > >>

Vlado:
Топли, топли новини от чешките ни приятели. Предварително искам да предупредя, че те не са твърде словоохотливи, тъй че ще трябва да се примирим и с малкото, което ни изпращат, а сега то е:

Направили са нова кабелна линия на покрива на локомотива, което малко ги е забавило, но вече всички кошове са в бояджийното.

:)

Adrian:

Предлагам втората 50-ца да е с друг номер - така ще привлечете желаещи.

Mironista:
До тук добре, можете ли да ги питате за още 2, 3 снимки отстрани и отпред. Според мен е редно да ни пратят поне 2 или 3 снимки, не е чак толкова трудно. Но това е мое мнение.

Поздрави на всички замесени!! bg&flag

ivo:

--- Цитат на: Adrian link=topic=5381.msg120899#msg120899 date=1612768626 ---Предлагам втората 50-ца да е с друг номер - така ще привлечете желаещи.

--- Край на цитат ---

Все пак  :) си зависи от Чехите, а и те разчитат да продават и на Европейския пазар. Ние сме по-специални индивиди :spiteful:
Но не пречи да си направим табелки с други номера  :)

Vlado:

--- Цитат на: Mironista link=topic=5381.msg120900#msg120900 date=1612769330 ---До тук добре, можете ли да ги питате за още 2, 3 снимки отстрани и отпред. Според мен е редно да ни пратят поне 2 или 3 снимки, не е чак толкова трудно. Но това е мое мнение.

Поздрави на всички замесени!! bg&flag

--- Край на цитат ---

Ние питаме и искаме снимки, но както казах и по-горе, те са много пестеливи откъм обяснения, тъй че трябва да сме доволни и от малкото, което получаваме. За мен в случая е по-важно, че работят и нещата се движат по план макар и с малко закъснение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия