Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Модел на електрически локомотив на БДЖ серия 42 от Тechimage (мащаб НО)
Krasi Tankista:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5381.msg121754#msg121754 date=1622743191 ---Развълнуван съм от факта 42! Дано има и 43, и 44, и 04 и т.н. Все пак чуждият производител се оказа 2 пъти по-бърз от родните производители. Предпочитам родните производители, но... да направят изводи
--- Край на цитат ---
Ами ти, защо не вземеш нещо да разработиш, че и да го произведеш в България?
Пък после и сам да си направиш изводите..... :angry:
Nenchev:
--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5381.msg121773#msg121773 date=1622950623 ---Ами ти, защо не вземеш нещо да разработиш, че и да го произведеш в България?
Пък после и сам да си направиш изводите..... :angry:
--- Край на цитат ---
Разработването на един модел е фасулска работа. Трябват ти само един конструктор, един дизайнер и двама, дето да сглобяват. Общо ФРЗ около 8000 лв/месец за около 6 месеца и VOILA - имаме модел. После около 50 000 лв за матрици и инструментална екипировка и моделът е готов и е перфектен. Китаюгите ги правят за по 50-80 долара на парче.
Та, мисълта ми е, ако има отворени мераклии - аз съм насреща, а и Краси, сигурен съм, ще помага. &bgflag &bgflag :sarcastic:
Adrian:
Имам предвид например пак 50 бр по 600 лв за 43-та събираме и ги даваме на РОДЕН производител? - какво ще стане :this:
Adrian:
Благодаря на всички замесени - респект!
Ето снимка от новия сезон на "Приятели":
В клуба един любезен вълшебник с побелели коси ми тества лока дали тръгва мазно и безшумно:
Лока въздъхна и каза: Шмое ли идно виски? - и залепи пантографа на КаМето
Nenchev:
--- Цитат на: Adrian link=topic=5381.msg121775#msg121775 date=1622965673 ---Имам предвид например пак 50 бр по 600 лв за 43-та събираме и ги даваме на РОДЕН производител? - какво ще стане :this:
--- Край на цитат ---
Ще стигнат само за част от матриците. Сметката излиза при 500+ броя в Китай От личен опит го казвам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия