Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел на български подвижен състав | Review a BG model

06-та на Albert-Modell

<< < (5/19) > >>

hristo:
Този локомотив отговаря на нашите електровози 46-серия. Едва ли ще има нов БДЖ локомотив при положение, че имаме 46.125, 46.002 и 46.124.

Adrian:
не те разбртах, но бдж локомотиви ще има, сигура

pach:
Означението в липи е:
ACME 10027 габарит H0 електрически локомотив 060-EA на CFR, епоха V

Тоест ако на бъркам, дезеляка е 060-DA на CFR

gregary:
Явно много съм слушкал напоследък и само 6-ци напоследък идват.  :) Тая сутрин преди работа, куриерът ме изненада приятно. Получих две 06-ци от румънския сайт. Бях ги поръчал за двама съфоромци, но единия се отказа и аз си я запазих за себе си...
Та, отвън кутиите изглеждаха здрави, кашона беше добре пакетиран, без никакви интервенции по него. Отварям си кутията на моя локомотив и хлъц... вътре леш.

Нарабявания по опаковката:

Едната талига (откъм кабина 1) висеше само на токоснемащите жички. Беше откачена от кардана:

Плугът беше счупен на три парчета.
Отворих и кутията на втория локомотив. Положението беше почти същото, но с по-малко наранявания. Само плуга беше паднал и беше спукан, а не счупен. Талигата си беше на място.

За моя лок, трябваше да разпоявам платката от токоснемащите жички и двигателя, за да стигна до кардана и талигата. После сложих плътния плуг, проби на релсата и готово, всичко е наред.

Остана обаче горчива нотка, защото състоянието на двата лока няма как да не се е знаело от търговеца.
Затова пиша тук, за да имате предвид и вие. Аз за себе си реших - повече няма да пазарувам от там!

gregary:

--- Цитат на: ivo link=topic=5391.msg121746#msg121746 date=1622708033 ---Алесандро няма да се изложи ;) от доста време подготвя този модел. Мисля, че ще има и БДЖ ливрея :) ще сондираме за инфо.

https://www.modellbahnshop-lippe.com/Elektrolokomotive/E-Lok/A.C.M.E.-10027/de/modell_378848.html

--- Край на цитат ---

Сигурно си имал това предвид:
https://www.modellbahnshop-lippe.com/Diesellok/Diesellok/Amintiri+Feroviare-10102/de/modell_374043.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия