Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Модернизация на железопътната отсечка от км 62+400 до км 73+598 - позиция 3

(1/4) > >>

gregary:
Отварям темата за модернизация на отсечката след гара Ихтиман – нова гара Костенец, от участък Елин Пелин - Костенец. Знаете, че Елин Пелин - Костенец е разделен на три участъка, като срока за изпълнение не е малък и  репортажите ще са много в една тема, като само ще я раздуят. Затова отварям тази за третият участък, който старира първи от останалите. Ще има няколко тунел - виадукт, тунел - виадукт, което за мен (любител на планински макети) ще е доста интересно. В момента се работи северно над гр.Костенец, където ще бъде и новата гара Костенец.
 
Едно видео от днес:
https://youtu.be/m-zKfx2H-P0

п.п. You tube много бавно зарежда в голяма резолюция... Явно ще трябва да задавам час на стартиране, след като е зареноно видеото поне на 1080р

mitko359:
Супер е клипа!  :hi: Освен атрактивното виадукт-тунел по няколко ;D изпълнението ще е доста трудно заради стръмния скат. Истинско предизвикателство е намирането на удобни временни пътища, които камионите да катерят и слизат. За монтажа на гредите ще се поинтересувам какво решение са намерили. Друго нещо, което може да се включи в бъдещите клипове е базата на строителите. Тя се намира в бившата фабрика за бои "Гама колор" и настоящата жп линия минава до нея.

lubomir:
Имам *.kml файл на участъка Септември-Ихтиман. Аз го наслагвам в Google Earth и чудесно се вижда къде какво е проектирано да се прави. Има някакъв чалъм да се прави видео в Google Earth, обаче не е за мене вече тая работа като че ли.

gregary:
Актуално видео към 10.04.2021г.

Модернизация на железопътната отсечка от км 62+400 до км 73+598 Част 2

gregary:
Едно видео от онзи ден. Снимах развитието над гр.Костенец и междугарието до гара Белово (вече съборена). В междугарието засега се работи по порталите на трите тунела. Искат зимата вече да са започнали същинската работа по изкопаването им...
 
https://youtu.be/MkSzQi5-WH0

 :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия