Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Моята колекция HO

<< < (7/10) > >>

evgeni200:
От няколко месеца съм в това хоби и приемам всеки съвет.... позитивен или негативен............и двата са полезни ако се вникне в тях. Коментирания модел се получи с тази номерация малко на случаен принцип, като втория трпбва да е максимално близо до 07 022.

KRAKOMOBILA:
Идеята ми беше, че модела, който показваш на последните снимки е със големи странични и челни прозорци на кабината. Такъв локомотив в България е бил само и единствено 07 081 (защото коша му е от бивш Чешки локомотив) и за това би отговарял на този номер.
 Другият кош виждам, че е с нормалните прозорци - там трябва да следиш решетките по покрива и вентилаторите за да определиш като какъв номер можеш да го направиш.

evgeni200:
KRAKOMOBILA, благодаря за коментарите и насоките към правилния модел за този корпус, като аз си отмятам всичко което би довело до по достоверен модел. Дълги години съм правил само корабни модели и нещата в момента са ми пълна бъркотия с влаковете, като с времето се надявам да виждам и дребните разлики в модификацийте и серийте локомотиви. Радвам се, че сте запазили форума активен.

evgeni200:
Това е окончателния вид на коментирания по горе модел. Моделите са два и втория би трябвало да е максимално точен според моите възможности с оригинала.

evgeni200:
модела на 07 022.7 е почти завършен, като е използвана тази снимка:

Снимки на самия модел чакащ декали за рамата:

Ако виждате нещо за корекция бих се радвал на мнение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия