Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на BR 118 от 118-ки и разни други серии, модели и всякакви изкушения

<< < (6/17) > >>

Der Hetzer:
48 локомотива и 517 вагона... кое по-напред? И това е без да претендирам изобщо някакво количество, всеизвестно е че има и хора от форума (и извън него), които имат и много повече и на фона на техните колекции съм само един мизерник, но на никой не завиждам, доста от нещата които искам си ги имам, за другите работиме по въпроса, аз за себе си съм си щастлив, бъдете живи и здрави  :)

KRAKOMOBILA:
Едно, по едно, едно по едно. И ще стигнеш някоя и друга година до края, ще гледаме с интерес.  :D

Der Hetzer:
Край никога няма, не си ли научил един от основните уроци?
Това е една от особеностите/условията на нашето хоби - човешкия порок наречен "Алчност"  8)
Винаги искаш още и още и още... Порочни души сме и сме се поддали на лукавия, иначе щяхме всяка неделя да ходиме в някоя изтрещяла църква, да се клатиме в завиден синхрон наляво-надясно, да пляскаме с ръце и да пееме песни за Исус, да повтаряме постоянно че "Бог е любов" и съвсем безкористно да си подаряваме влакчета и ризи един на друг. Но ние сме грешници-алчняци и трупаме ли трупаме.... ;D

KRAKOMOBILA:
 ;D Много ме изкефи тва изказване, ама давай нищо, че нямат край ние пак ще се кефиме.  ;D

mill:

--- Цитат на: br118 link=topic=540.msg7873#msg7873 date=1215275547 --- Но ние сме грешници-алчняци и трупаме ли трупаме.... ;D

--- Край на цитат ---
И винаги съм си задавал въпроса -Защо не изхвърляме? Може да потрябва...боже,божееее .... ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия