Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на BR 118 от 118-ки и разни други серии, модели и всякакви изкушения

<< < (14/17) > >>

Der Hetzer:
Не е лична снимка, нито е мечта (все още)
За момента все пак съм длъжен да се съобразявам с площта, с която разполагам. а тази гара действително ми е голяма...
А ти нима ме мислиш за такава "Ливада" - на такава голяма гара само четири коловоза и толкова голяма "ливада" ???
Че аз Баден я виждам с най-малко седем, иначе е грехота, а какво ли остава ако имах Фридрихсщадт (тази на снимката, между другото вече се намира само на цена със 100 еврака над номинала и то само от време на време, сега се замислям дали не е удачно да се запася с един брой до де са евтини за времената, когато стана мултимилиардер  8) )

Der Hetzer:
Не знам дали има и други фенове на тази рядка по нашите географски ширини администрация, но се сдобих с тези 2 локомотива от лимитираната платинена серия на Роко, единия даже си има интерактивен диск и сертификат, удостоверяващ че собственика на модела, чрез неговото закупуване е подпомогнал възстановяването на истинският локомотив (в тази връзка винаги се досещам за злощастната съдба на любимата ми серия 04 на БДЖ  :( ) Фактически подпомагането е дело на първия собственик, който изобщо не беше употребявал тези локомотиви (витринен модел ли, как му се викаше?), но днес се набутах 10 лева за рамка А4, в която да си сложа сертификата за да мога да се надувам като пуяк  :spiteful:

br185:
Поздравления за чудесните модели! Да ги караш дълго и предълго!

mill:

--- Цитат на: br118 link=topic=540.msg23243#msg23243 date=1239907403 --- но днес се набутах 10 лева за рамка А4, в която да си сложа сертификата за да мога да се надувам като пуяк  :spiteful:

--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :yes: Чудесни са :good:

Gervasii:
много ги харесвам италянските железници ама ме е страх да не започна и с тях

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия