Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection
Колекцията на BR 118 от 118-ки и разни други серии, модели и всякакви изкушения
pach:
Вчера на ежеседмичната среща (Тониииии , къде беше бре?+??? - цела година не можем да се уцелим , да се запознаем) стигнахме до разширеното заключение .Разширено щото някой вече се чули от мен първата му част...
Та то е такова:
"Каквито и да сме - било то колекционери ,
всеядни прасета ,
моделисти ,
макетисти ,
модулисти и
тям подобни освидетелствани
- накрая всички ще се съберем в
ПЪРВА ЕПОХА!!!!!" написала рука грешного РАСН-a
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Впрочем Адри в момента имам не само ТТ , НО но и N!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Gervasii:
--- Цитат на: pach link=topic=540.msg23259#msg23259 date=1239948288 ---Хм ммммм....а аз да попитам значи - Момчета , щом като ще минавате на италиански , немските колекцийки , кво ша ги праите??????Ще ги подарявате може би?????
:spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
;D ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
ще ги подаряваме рабира се :yahoo: :yahoo: :yahoo:
fyut:
:dance1: :dance1: :dance1: Бравос!!!!!!!!! Весело изкараване на великденските празници на всички съфорумци!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Adrian:
:nono: ааа, братле , 1-ва епоха - никога ! Аз да не съм самоубиец :blink: Така че на тая среща дето ще се събирате в 1-ва епоха - аз ще съм външен наблюдател !
Любо , прекрасни са тия ръбати грозници - знам , че ти е кеф и се радвам за теб ! ЧеститУ :drinks:
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=540.msg23268#msg23268 date=1239955319 --- :nono: ааа, братле , 1-ва епоха - никога ! Аз да не съм самоубиец :blink: Така че на тая среща дето ще се събирате в 1-ва епоха - аз ще съм външен наблюдател !
Любо , прекрасни са тия ръбати грозници - знам , че ти е кеф и се радвам за теб ! ЧеститУ :drinks:
--- Край на цитат ---
Може да си наблюдател , но все пак ще си с нас на мястото - сиреч "събрахме се!!!"
;)Добре , но отсега да знаеш -на теб нищо няма да ти подарят!!! :haha:
Честито и от мен!!! :good: :good: :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия