Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ЕВРО 2020

<< < (2/3) > >>

pach:
Уфффф, заложил съм победа за хърватите, но неам нещо
нерви да ги гледам - ако ми прецакат фиша, ще се "гръмна"!!!
А фиша ми дотук (от вчера) добре се "справя"!!!

Adrian:
Ще взема да се гръмна със патрони за глиган, твърде съм красив за да живея сам

Величко:
Днес Германия трябва задължително да бие Португалия и коефициента от над 2 си заслужава риска с по-голяма сума. Залагате един БДЖ вагон-получавате два ;D
Испания също го виждам 1-ца срещу Полша. 

Mironista:
Бате Велко вчера Прусия победи така наречените мореплаватели, с един стар Роналдо и Пепе, коментатора по БНТ-то само дето не предложи брак на Роналдо в ефир. То беше мазнене лигавене, забърсване на устни, жадно гледане и коментиране на всяка негова стъпка. Имам чувството, че се беше подмокрил и само чакаше да свърши мача и да иде да му се отдаде.

Иначе да вкара страхотен гол и после немската машина си го прибра и го смаза

Хусария направи равен с така наречените Испанци, наречени Ла Фуния или Ла Ч***ия ( ножчето ). Браво на крал Левандовски, но и Маврите ( извинете арабите ) изпуснаха много а Луис Енрике тряжва да си смени вече ризата и гребена, че взе да намирисва.

Сега чакаме Северна Македония да излезе от групите и да стигне до Финала с Турция и да бия с дузпа на чистия Македонец - Ходжан Шакири.

Величко:

Днес надменните англичани, които уж са измислили футбола, но не са се научили да го играят, ще победят Чехия.
По принцип и двата отбора ги устройва хикса,  но надали ще правят цирк. Залагате два вагона-печелите един ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия