Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекцията на BR185

<< < (10/10)

br185:

--- Цитат на: Alex9908 link=topic=552.msg77121#msg77121 date=1335084652 ---(Image removed from quote.)
Здравейте колега,
Искам да Ви попитам за тази баластра слагали ли сте подложка на релсите или не?
А каква марка е баластрата?

--- Край на цитат ---
Здравей! Под баласта има поставена подложка с дебелина 3мм. която се използва за изолация на ламинирани паркети. Може да я видиш на снимката по-долу тази бялата:

В случая обаче баластът е поставен с цел само да видя как ще стои. Не съм го лепил и в момента е прибрана в бурканчето си. Самият баласт е от Conrad:

br185:

--- Цитат на: Daemon TT link=topic=552.msg77123#msg77123 date=1335085287 ---Добра ,да не кажа Страхотна колекция си заформил ,със здраве да я караш. Имам едно питан относно командния вагон на IC композицията- фирма производител и от къде успя да го докопаш ,а също си търся такъв и до сега :(

--- Край на цитат ---
Колега вагонът за който питаш е производство на Roco с каталожен номер 65804. Мащабът му е 1:100 (дължина 264мм.). Всичките ми пътнически вагони са в този мащаб с изключение на един който още не съм показъл тук. Вагонът го купих от Адриан (има доста артикули за продан в глава "Продажби") преди доста време. До колкото знам за съжаление към момента нито Roco нито друга фирма го произвежда в този мащаб.

JesusBlack14:
Използвам същата баластра  :good:

Daemon TT:

--- Цитат на: br185 link=topic=552.msg77291#msg77291 date=1335304700 ---
--- Цитат на: Daemon TT link=topic=552.msg77123#msg77123 date=1335085287 ---Добра ,да не кажа Страхотна колекция си заформил ,със здраве да я караш. Имам едно питан относно командния вагон на IC композицията- фирма производител и от къде успя да го докопаш ,а също си търся такъв и до сега :(

--- Край на цитат ---
Колега вагонът за който питаш е производство на Roco с каталожен номер 65804. Мащабът му е 1:100 (дължина 264мм.). Всичките ми пътнически вагони са в този мащаб с изключение на един който още не съм показъл тук. Вагонът го купих от Адриан (има доста артикули за продан в глава "Продажби") преди доста време. До колкото знам за съжаление към момента нито Roco нито друга фирма го произвежда в този мащаб.

--- Край на цитат ---

Благодаря за точния и изчерпателен отговор  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия