Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Колекция на Михаил Табаков в мащаб Н0, епохи 4 и 5

<< < (36/52) > >>

misho_tabakoff:

--- Цитат на: zazo link=topic=556.msg18000#msg18000 date=1233068644 ---Край. Мишо се подхлъзна и той. Предстоят безсънни нощи и бълнуване: бе-ер 23 бе-ер 18 .... :locomotive:

--- Край на цитат ---

С'а на дневен ред са на PIKO BR82, BR94.20, BR95, дебна един BR52 на Gutzold, както и чакам оферта за един BR58 ....

М/у впрочем, каква е разликата м/у ПИКО-вските BR94 и BR94.20? Някой наясно ли е?

pach:
Уф , питай направо Яско (беше страхотен) , щото аз знам , само ... как нищо не знам... :blush2:
 :yes: ;D

misho_tabakoff:
Мислиш ли, е не го питах? В крайна сметка се оказа, че всичките 94-ки на ПИКО са си 94.20.

А бе някой има ли такава ПИКО-вска 94-ка, да я видя и сравня с тази на Fleeischmann като детайлност и рпецизна изработка?

pach:
Ако никой не се обади , ги сравни по години на производство (напоследък Пико здраво застъпват детайлността)!
 ;D

fyut:
 :) Нещата на г -н Табаков, са перфектни!!!!!!! Да продължава в същият дух  При мен всичко се търкаля по трасета  и при наличието на двама фенове на ЖП -то под 12 г., детайлността за момента ми е последна грижа. Като поотраснат ще му мисля. Важно е да се кефят! :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия