Здравейте!
Извинявам се, че не съм качвал скоро нищо, но ето ме тук

Продължавам със снимки на макета ми...
Те не са много скорошни, защото нямам толкова време да се занимавам с макета, но все пак- да покажа

Градът започна да се заформя, започнах изграждане на зони за отдих, пешеходни алеи, детайли около централната зона.
Съвсем скоро ще покажа и живите плетове, още лампи и нещо повече... но след известно време.
Сега да се съсредоточа към темата, с която започнах а именно- градът

Ето и малко снимчици със съответните пояснения към тях- все пак да продължа със стила си

Започвам с първата главна зона, която си заслужава да покажа, вече доста променена... Слжих осветление, пейки, дървета, а скоро- табели за туристи, кошчета, колчета и др., а отстрани на паважа- ще има жив плет.

Продължавам на ляво... където стигаме до доста непозната част, за която потребителят София 70 ме бе попитал. И сега ще отговоря със снимка- именно тук минава само трамваят, без коли и други превозни средства. Трамваят е направен ръчно, частите осигурени от Адриан
Този кът "желае" доста работа, но ще стигнем и до там.

Иии продължавам надясно- пазарът... Доста вече завършен, липсват само детайлизиране отново с кошчета, фонтани и други допълнителни елементи.

Забравих да спомена, че на тази снимка се вижда и етапът, където започнах с живия плет.

Малко различен изглед на пазара за по- обща представа.
Понеже не ми остава повече време- следващият път още...